Настъпва важният за Лора ден, в който тя трябва да

...
Настъпва важният за Лора ден, в който тя трябва да
Коментари Харесай

Коварен ход срещу Лора в Братя

Настъпва значимият за Лора ден, в който тя би трябвало да подпише самопризнанията си, готови в течение на диалозите й с контрольор Илиева. Договорката с Жана от отдел „ Убийства “ е ясна – Лора се е съгласила да каже истината, че е умъртвила Огнян Чолев при самозащита, откакто е била атакувана от него, до момента в който му е съобщавала, че знае за подготвяното нападение против Денис Топал, с което той персонално се заел по поръчка. В подмяна на това арестантката ще получи по-лека присъда и най-важното – ще опита ненапълно да се сдобри със личната си съвест, която безусловно я смазва след убийството. Но в прочувствена среща с нейния обичан, той я моли, в името на възприятията сред тях, да му даде финален късмет, с цел да оправи ситуацията посредством към този момент поведените от него дейности. Следователката, от своя страна, оповестява на Лора за шокиращо събитие, което сигурно ще промени хода на цялата обстановка. Кой и с какво заплашва Лора и по какъв начин ще постъпи тя в съдбовния за нея ден – дали ще избере гласа на любовта, или на съвестта си?

Изненадващо спечелил доверието на Барона, Акарди даже не може да се зарадва на доказаното предпочитание за подписване на договорката с остатъка от афганистанския хероин. ММА-боецът усеща, че времето му изтича – държат го на крайници единствено с помощта на мощни лекарства, само че инфекцията от патрона в неговия крайник се разраства с часове и има заплаха от отравяне на кръвта. Сандо е наясно, че няма изплъзване от примката, която е сложил Денис на шията му и за пръв път в живота си осъзнава, че е по-добре да поеме до дъно следствията от своите неточности. Готов да изпие горчивата чаша до дъно, той жадува само да каже на Гери, че я обича, тъй като не е сигурен по кое време ще е краят. Ще устоят ли тялото и душeвността му и дали неговата другарка ще узнае, че той към момента е жив?

След ареста на Кривия антимафиотите разполагат с доста значима информация, която са изкопчили от него. Научили за възможната идна договорка сред групировките на Топал и Барона за продажбата на останалите 200 кг. дрога, те имат потребност от последни елементи, с цел да се приготвят за свръх значимата акция. Йосифов не може да стои със скръстени ръце и моли Черкезов да се включи в акцията импровизирано, без знанието на началника им Жеков. Дали Черкезов е подготвен да поеме този риск и ще допусне ли сътрудника си до интервенцията, в която нямат право на неточност?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР