Настъпи времето за най-запомнящото се състезание за сезон 2018 за

...
Настъпи времето за най-запомнящото се състезание за сезон 2018 за
Коментари Харесай

Григор Григоров е готов за най-запомнящото се състезание за сезона

Настъпи времето за най-запомнящото се съревнование за сезон 2018 за "Grigorov Racing Team " - рали "Antibes Cote d'Azur ", Франция!

Екипажът ще вземе присъединяване още веднъж с Peugeot 208 R2, с водач Григор Григоров и навигатор Йордан Йорданов. Впечатляващо е човек да мине по толкоз исторически прави като тези от сегашното рали - митове на спорта са реализирали най-големите си триумфи точно на тези стадии.

"Изключително технични, сгънати и сложни са пътищата, по които към този момент преминахме по време на описванията.Направихме много добра и описателна бележка, с Йордан се стиковаме като екип все по-добре и по-добре. Определено трасето ни пасва ", споделя Григор.

За усещанията си от шейкдауна водачът споделя "След леки промени по автомобила го чувствам по-бърз и по-директен. Постепенно давахме по-добри времена. Доволен съм от механиците и навигатора и съм убеден за идните дни. " Стратегията на тима е да поддържат непрекъснато движение, без непотребни опасности, тъй като една неверна стъпка може да коства доста. Вероятно огромна част от водачите ще срещнат компликации по време на ралито, само че в случай че българският екип се оправи както на рали "Трансилвания ", ги чака едно положително извънредно класиране. Истинската победа ще бъде да финишират невредими и удовлетворени от надпреварата! Очакват ги 4 спортни стадия, всеки по 25 км за съботния и най-съществен ден за ралито. Церемониалният старт и публично разкриване ще бъдат довечера, където предстоят изявленията и фотоси от разнообразни медии, както и автографска сесия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР