Настъпи годината на Черния воден заек в източния календар -

...
Настъпи годината на Черния воден заек в източния календар -
Коментари Харесай

Годината на Черния воден заек - какво вещае за всеки зодиакален знак

Настъпи годината на Черния воден заек в източния календар - благо, даже любвеобилно животно, което символизира промени и достижения, които ще бъдат също толкоз удобни - за всички без изключение.
 Домът и фамилията, кариерата, ще бъдат преди всичко - тук и самият " стопанин " на годината ще помогне, а от всички нас ще се изискват дейности.Овен
Заекът ще показа хармонични фамилни връзки, а за самотните - дълготрайни другарства. Парите ще дойдат, изключително в случай че спрете да харчите неразумно. Обърнете внимание на по-здравословни хранителни привички.
Телец
Тази година предстоят промени. Кръгът ви от познати ще се обнови, а тези, които се занимават с бизнес, постоянно ще усещат покровителството на Фортуна. Финансовата непоклатимост, към която се стремите, ще ви направи щастливи. Но с разноските би трябвало да се борави рационално.
Близнаци
Многобройните стремежи, съхранявани в сърцето ви, са подготвени да бъдат изпълнени с вашето директно присъединяване. Често се постанова да се вършат взаимни отстъпки в общуването, с цел да се резервира мирът. Опитайте се да се справите със личните си запаси.

 

 
Рак
Представителите на знака ще бъдат на кръстопът, както по време на работа, по този начин и по време на развлечение. Разумното вдишване на опасности ще ви разреши освен да напреднете в кариерата си, само че и да увеличите положението си. В любовта е целесъобразно да сте по-постоянни, с цел да намерите същинското благополучие.
Лъв
Въпреки че идната година е под покровителството на Котката (в японски стил), Лъвът може да се сблъска с тествания. Бъдете нежни с половинката си. Успехът и признанието би трябвало да бъдат съпроводени и от филантропски занимания.
Дева
Трябва да сте независими, с цел да получите покровителството на Заека. Особено в региона на финансите: през идната година не би трябвало да употребявате пари назаем. Решителността ще докара до верния резултат.

 

Везни
Стабилността е това, което ще желаете с всяка фибра на тялото си. Е, Заекът ще ви го донесе. През втората половина на годината ненадейно ще намерите приложение на гениите си, даже може да постигнете победа в креативно съревнование.
Скорпион
До лятото ще имате поддръжката на звездите в работата си. Съответно бюджетът ви ще се усили - можете да отидете на вълнуващо пътешестване. Женените двойки повдигат въпроса за дете, а необвързаните евентуално ще намерят сътрудници.
Стрелец
Свободолюбивите хора ще рискуват да се откъснат от котвата - по-специално ще сменят специалността си, ще се опитат да стартират личен бизнес. В любовта има огромни вероятности - до брак в това число. Семейството постоянно ще окупира вниманието ви.
Козирог
Годината е сполучлива в доста връзки. Особено решителните ще трансформират освен работното си място, само че и специалността си. Ако ограничите желанието си за разсипничество, казусът с парите ще престане да ви тормози. С цялото си благоденствие се грижете за здравето си и разпределяйте вярно работното си натоварване.
Водолей
Курсовете за напреднали ще ви разрешат да достигнете нови висоти. Въображението ще се развихри: пазете всички хрумвания в загадка до последния миг - мнозина ще желаят да ви лишат от премията от злоба. Това е година на пътувания и невероятни прекарвания.
Риби
Много ще зависи от вас: желанието ще е на разположение, само че не бъдете мързеливи - ще получите всичко. Този метод е потребен през цялата година. Подарете си касичка. Не забравяйте да разрешавате компликациите с брачния си сътрудник. Запишете се на фитнес./БГНЕС

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР