Насред преговори за кабинет и всеобща прогноза за обреченост. Представяме

...
Насред преговори за кабинет и всеобща прогноза за обреченост. Представяме
Коментари Харесай

Публицист с хипотеза: Нали Борисов няма пачки - да прежали Гешев, пак ще го оневинят

Насред договаряния за кабинет и всеобща прогноза за неизбежност. Представяме най-новата взаимна продукция на „ Честно казано “ и „ Контракоментар “ на Асен Генов. Влогърът ще излъчва от своето журналистическо леговище, а в студиото при Люба Кулези влиза журналистът и журналист Иво Беров с десетилетната си зоркост над сходни пазарлъци. Ще забележим ли преклонен римейк на досегашната „ четиринога “ коалиция?
" Аз се чудя за какво приказват, че Иво Прокопиев е медиен монополист, откакто на медийния пазар има всевъзможни, а Прокопиев е бутиков. ПИК или Труд към момента се пробват да пробутат някоя вест. При Слави Трифонов пък става непосредствено - от тв приемника той смъква държавното управление. Предполагам той си написа сюжета, може би си го наизустява. Да, Има Такъв Народ в този момент омекнаха, тъй като в случай че по този начин продължат ще изгубят и суверенът, на който се подчиняват, ще ги изхвърли от Народното събрание. Той отново от тази бърлога ще стартира да приказва за Северна Македония и македонския език - по какъв начин ще предадем българския език ", сподели Иво Беров.
" На мен ми хрумнаха две неща - едното ще ви разсмее - ГЕРБ и Бойко Борисов да се включат в правосъдната промяна и да прежали Иван Гешев. Той нали сподели, че няма кюлчета, няма от какво да се опасява. Новият прокурор, който е определен от всички неопетнени, тогава Бойко Борисов да бъде оправдан, нали няма кюлчета и пачки ", разяснява още публицистът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР