Наследници, Мечката и Говеждо доминираха на 75-ите годишни награди Еми

...
Наследници, Мечката и Говеждо доминираха на 75-ите годишни награди Еми
Коментари Харесай

Наследници, Мечката и Говеждо обраха наградите „Еми“

" Наследници ", " Мечката " и " Говеждо " преобладаваха на 75-ите годишни награди " Еми " нощес. Сагата на HBO за размирното богато семейство и тяхната медийна империя, завоюва третата си премия за най-хубав трагичен сериал, дружно с премиите за Кийрън Кълкин, Сара Снук и Матю Макфадиън. 

" Това е сериал за фамилията, само че също по този начин е за това по кое време политиката на новините се преплита с разединяващата дясна политика и след четири сезона на ирония, както разбирам, това е проблем, който в този момент сме отстранили ",  Джеси Амстронг, изпълнителен продуцент на " Наследници ".

Мечката завоюва премията за най-хубав комедиен сериал. Тя се наложи и в комедийните актьорски категории, като бяха наградени Джереми Алън Уайт, Айо Едебири и Ебон Мос-Бакрах. И тримата бяха номинирани за първи път. Произведението на Нетфликс " Говеждо " завоюва премията за най-хубав лимитиран сериал. Той получи общо пет награди, в това число за актьорите Стивън Йон и Али Уонг, която стана първата жена от азиатски генезис, спечелила основна актьорска премия " Еми ". Куинта Брансън от " Начално учебно заведение Абът " завоюва премията за основна женска роля в комедиен сериал. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР