Наследницата на Крисия порасна и се превърна в чудна красавица!

...
Наследницата на Крисия порасна и се превърна в чудна красавица!
Коментари Харесай

Наследничката на Крисия е страхотна красавица

Наследницата на Крисия порасна и се трансформира в чудна хубавица! 18-годишната Лидия Ганева показа България на детската " Евровизия “ през 2016 година, като тогава вървеше по стъпките на Крисия, която по-рано дружно с Хасан и Ибрахим приключи на второ място на Стария континент.

По това време Лидия беше малко момиченце, само че към този момент е пораснала и наподобява зашеметяващо. Талантливата тийнейджърка за първи път работи с Ангел Дюлгеров. Музикантът от екипа на Лили Иванова е продуцент на песента " Няма да се трансформира за теб “. Това е втората авторска ария на български език на финалистката от осмия сезон на " Гласът на България “.

" Импровизирах всичко и за огромно благополучие записах тези 10 минути. Така на бял свят се появи парчето. Песента не е любовна, нито е отдадена на някого. Няма да се впускам в елементи за проблемите на нашето общество, мисля,че са явни “, показва Ганева. На детската " Евровизия “ преди осем години Ганева приключи на 9-о в място с песента си " Вълшебен ден “.

Българката беше 8-а в класацията на професионалното жури, само че резултатът се промени след добавяне на вота на детското жури. Победителка стана Мариам Мамадашвили от Грузия. В състезанието се включиха 16 европейски страни и Австралия.

Тогавашното малко детенце към този момент се е трансформирало в красива млада госпожица. Често си пуска фотоси в обществените мрежи и получава одобрителни мнения. " Не желая да бъда призната като огромна звезда, желая да съм си обикновено момиче “, споделя Лидия, която с изключение на с гений впечатлява със невзискателност и извънредно верен изказ, написа България Днес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР