Наследникът на британския трон, принц Чарлз, вярва, че баща му,

...
Наследникът на британския трон, принц Чарлз, вярва, че баща му,
Коментари Харесай

Принц Чарлз: Баща ми щеше да е трогнат от всички мили думи, казани за него

Наследникът на английския престол, принц Чарлз, има вяра, че татко му, херцогът Единбургски, щеше да бъде разчувстван от това, по какъв начин светът реагира на новината за гибелта му . Синът на кралица Елизабет II приказва за това пред английската телевизия, говорейки от името на цялото кралско семейство, осведоми ТАСС.
" Моят безценен баща беше специфичен човек, който, мисля, би бил най-изумен от трогателните думи, казани за него . Ние, всички от фамилията, сме надълбоко признателни за това. Бъдете нашата поддръжка в тази тежка загуба и в този изключително печален миг ", сподели 72-годишният принц Чарлз, говорейки пред камерата без авансово готова тирада.
 Издигат монумент на принц Филип Издигат монумент на принц Филип
Статуята на брачна половинка на кралица Елизабет II - херцог Филип от Единбург, който умря на 9-ти април - ще бъде издигната в централната час...
" Баща ми беше доста обичан и почитан. Преди всичко, мога да си показва, че ще бъде надълбоко разчувстван, че толкоз доста хора тук, по света и в страните от Общността на нациите споделят нашата загуба и нашата тъга “, сподели престолонаследникът. Чарлз добави, че херцогът на Единбург в продължение на 70 години от живота си " е служил на кралицата, фамилията и страната, само че и на всички страни от Общността на нациите ". Става въпрос за доброволното обединяване на страни, което включва 54 страни.
Припомняме, че на 9-ти април от Бъкингамския замък оповестиха, че херцогът на Единбург е умрял сутринта в замъка Уиндзор. След това започнаха да идват телеграми с думи за поддръжка от цялостен ​​свят на името на кралицата на Англия. Лидерите на Русия, Съединени американски щати, Китай, европейски страни, папата и доста други изрекоха своите съболезнования. Виртуална книга за съболезнования беше отворена на уеб страницата на Бъкингамския замък. Отделно, хората носят цветя в Бъкингамския замък, замъка Уиндзор и английските посолства по целия свят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР