Наследничките на двама политици и един социолог, са в листите

...
Наследничките на двама политици и един социолог, са в листите
Коментари Харесай

Три дъщери от видни фамилии се гласят за депутатски места

Наследничките на двама политици и един социолог, са в листите на две партии за идните на 4 април парламентарни избори, написа anteni.bg. Това са дъщерите на Румен Овчаров, Красимир Премянов и Андрей Райчев.

Най-високо в листите от тях е Андреана Красимирова Премянова-Янкова. Тя е номер 4 в Бургас и с действителни шансове да попадне в новия парламент. Останалите две - Теодора Овчарова и Ружа Райчева, са по-назад и ще седнат в пленарна зала, в случай че някой народен представител напусне по някаква причина.

Андреана е щерка на Красимир Премянов, народен представител от Българска социалистическа партия във Велико народно събрание, 36 и 37 Народно заседание. Той бе и ръководител на алената парламентарна група. Дъщеря му не е член на Българска социалистическа партия, а е от гражданската квота. Тя е с 20 години професионален юридически стаж и вижда своя предстоящ принос в политиката точно като специалист.

Уважаеми гласоподаватели, Обръщам се към Вас като претендент за депутат от гражданската квота в листата на...
Posted by on
Янкова има три магистратури от три разнообразни страни. Близо 20-годишният ѝ професионален опит включва стажове в австрийска банка и адвокатска адвокатска фирма, работа в данъчните отдели на интернационалните консултантски компании Ernst&Young и PricewaterhouseCoopers, както и процедура като юрист в региона на налозите и интернационалното структуриране на бизнес действия. Член е на Софийската адвокатска гилдия от 2003 година и член на Международната адвокатска асоциация (Лондон) от 2005 година

Теодора Овчарова е щерка на сивия кардинал в Българска социалистическа партия Румен Овчаров. Тя е шеста в 23-и МИР, откъдето татко ѝ бе народен представител четири пъти, само че постоянно като лидер на листата. Румен Овчаров бе министър на енергетиката в две соцправителства – на Жан Виденов и на Сергей Станишев.

Теодора Овчарова наследи татко си в 23 МИР София, само че чак на шесто място.

На последния партиен конгрес Теодора Овчарова влезе и в Националния съвет на партията дружно с баща си. За пръв път името ѝ стана известно около празненството на Българска социалистическа партия на 15 август 2005 година в чест на сформирането на държавното управление на Станишев, на което тя бе келнерка. Теодора бе в интернационалния отдел на „ Позитано “ 20, а сега Овчарова работи като помощник на евродепутата Петър Витанов.
Posted by on

Най-изненадваща е номинацията на Ружа Андреева Райчева, № 7 в 25 МИР в София от листата на партия „ ИТН “ на Слави Трифонов. Тя е най-малката от четирите дъщери на социолога Андрей Райчев и радиоводещата Виза Недялкова. Тя е директорка на учредения от татко ѝ „ Галъп “ – България “, макар че във Facebook профила си отбелязва, че е музикант.

Честит празник, да ни е честита свободата и да помним защо ни е - тя всеки ден се отвоюва! За да не се изненадате в...
Posted by on

Именно от обществената мрежа излиза наяве, че Ружа не пропуща и ден на площада по време на летните митинги против държавното управление, където постоянно изземваше микрофона от ръцете на сина на Арман Бабикян. На площада се явяваше с кора яйца. По-късно Ружа пусна и видео, по какъв начин танцува в болница.

„ От доста от дълго време все желая да се фотографирам по какъв начин танцувам, не щеш ли трябваше нещо гадно да ме провокира… само че аз съм доста удовлетворена от резултата “, похвали се тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР