Наслада от храната. Споделяне на преживяването. Забавление с любимите хора.

...
Наслада от храната. Споделяне на преживяването. Забавление с любимите хора.
Коментари Харесай

Кулинарен фестивал от утре в Пловдив

Наслада от храната. Споделяне на прекарването. Забавление с обичаните хора. Това е философията на Mood for Food - кулинарен фестивал, който предлага храна за всички сетива. Фестивалът се провежда за първи път от 14 до 16 септември 2018 година в Пловдив. За Moоd for Food храната е в центъра на всичко, само че насладата от нея най-добре се съчетава с музика и обичани актьори. Фестивалът е празненство на кулинарията, издигнало храненето до специфична просвета, в коeто ще могат да се потопят всички посетители. Програмата ще предложи по нещо за всеки усет и ще съчетае разнородни предписания и аромати от разнообразни елементи на света. 

Какво ще видите?

Ресторанти, бар зона, местни и районни производители на храни и питиета, детска зона с игри и занимания, зона за лекции и работилници, музикална сцена. Лора, която чества 2 години на блога си FIT Sweets by Lori, ще бъде на фестивала в зоната за лекции, с цел да опише по какъв начин да подготвяме сладки изкушения за малко време. Белгийска гофрета на съчка - от караваната на Lolly The Vintage Caravan. За гладните номади - Nomad Burger ще подготвят бургери. Mangia Van също ни чака през септември. И авантюристичен настроената каравана  " Посоки " ще пристигна. Mood for Food показва и международния пица първенец - Радостин Кирязов.

Проектът сплотява серия от конгреси и фестивали, които преглеждат тематиката за храната като натурален обществен фактор. Насочен е към предпазване на културата на локалните общности, към проявление по занимателен метод на традициите в кулинарията и приемствеността на поколенията.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР