Наскоро тя се завърна от ваканцията си в Хърватия, която

...
Наскоро тя се завърна от ваканцията си в Хърватия, която
Коментари Харесай

Цицорестата Бианка Гаскойн спира дъха в Лондон /снимки/

Наскоро тя се завърна от ваканцията си в Хърватия, която прекара в компанията на приятеля си Крис Бойсън. Бианка Гаскойн нямаше самообладание да покаже бронзовия си загар и съумя да събере погледите на папараците в Лондон по време на разходката с дребния си брат Регън.
Моделът сподели освен съвършения си загар, само че и забележителна фигура, която поддържа с помощта на новия си обичан, който е неин персонален фитнес инструктор.
Дъщерята на футболната легенда Пол Гаскойн подвигна градусите облечена в бял блейзър, който наблягаше обилните й форми и къси бели панталони. Тя добави червени сандали на висок ток и бяла чанта. Бианка пусна косата си и заложи на класическото алено червило за спомагателна доза съблазън.
Пищната русокоска неотдавна разкри, че се е преместила при гаджето си Крис, който е някогашен на Кати Прайс - Джордан, след първата им среща.
Двамата минаха на последващо равнище във връзката си, откакто прекараха дружно интервала на обществена изолираност единствено няколко седмици откакто започнаха романса си.
Въпреки, че се срещат единствено пет месеца, риалити звездите признаха, че несъмнено биха желали да се оженят и да основат семейство в бъдеще.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР