Наскоро татарката се похвали с огромния диамант, който е получила

...
Наскоро татарката се похвали с огромния диамант, който е получила
Коментари Харесай

Благо Този Път Яко Се Издъни! Златка Подивя И Изхвърли Годежния Пръстен! Разбра, Че Есмер Е

Наскоро татарката се похвали с големия елмаз, който е получила от годеника си Макс Давидов. Щом видяла пръстена на ръката й, Златка незабавно открила, че камъка на нейния пръстен е най-малко четири пъти по-голям от този, който Джизъса й подари.

" Виж някогашната ти какви диаманти получава! Аз толкоз ли съм заслужила?! Пари ли нямаш, че ти досвидя за по-голям камък ", крещяла плеймейтката. Златка толкоз се ядосала, че отказвала да носи годежния си пръстен. Според осведомени някогашният футболист към този момент се оглеждал за ново украшение.

Потресаващото в тази ситуация е, че това е третият път, в който плеймейтката му връща елмаз. Благо й подари годежен пръстен още по време на присъединяване им в " Биг Брадър ".

Бижуто тогава обаче, бе " спуснато " от продуцентите за реклама на известна марка и бе прекомерно малко за претенциите на Златка.

След като излязоха от Къщата, Джизъса й направи публично предложение с нов пръстен, със доста по-голям елмаз. Райкова бе удовлетворена от размера, до момента в който не видя този на Омерова.

Припомняме, че Благо и Есмер се разведоха предходната година, а преди няколко месеца татарката се сгоди за новия си другар. Според осведомени сватбата им ще изпревари тази на Георгиев и Златка и ще е напълно скоро.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР