Наскоро стана ясно, че Huawei P40 ще е поредният флагман

...
Наскоро стана ясно, че Huawei P40 ще е поредният флагман
Коментари Харесай

Huawei, Google, Android и готова ли е китайската компания да загърби екосистемата на Google

Наскоро стана ясно, че Huawei P40 ще е следващият флагман на компанията, лишен от достъп до екосистемата от приложения и услуги на Гугъл.

Всички индикации сочат, че надали скоро ще забележим смяна в връзките сред Гугъл и Huawei, само че напълно скоро това може би ще спре да бъде проблем за потребителите, които се мръщят на неналичието на Gmail, YouTube, Maps и така нататък

Тази седмица Чарлз Пенг, един от шефовете на Huawei в Индия, заяви в изявление за Economic Times, че компанията е доста покрай основаването на лични други възможности на приложенията на Гугъл.

Конкретно става въпрос за сред 100 и 150 разнообразни приложения за навигация, разплащане, гейминг и известия.

По неговите думи потребителите на Huawei няма да виждат разликата сред личния програмен продукт на компанията и този на Гугъл, с който са привикнали.

За момента Huawei най-вероятно ще продължи да разчита на общодостъпната версия на Android, само че ще я обогати със лични приложения и екстри, написа Forbes.

По първични данни пакетът от приложения би трябвало да е подготвен още в последните дни на тази година, само че този прекомерно оптимистичен период надали ще бъде спазен.

При всички положения обаче задачата е новата екосистема на Huawei да е дейна за серията P40, която ще се появи през март. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР