Наскоро открита снимка на айсберга, който потопи Титаник, дава рядък

...
Наскоро открита снимка на айсберга, който потопи Титаник, дава рядък
Коментари Харесай

Открита снимка на айсберг от Титаник дава рядък поглед към гигантска ледена скала, която потопи „непотопяемия“ кораб

Наскоро открита фотография на айсберга, който потопи Титаник, дава необичаен взор към гигантската ледена канара, която принуди „ непотопяемия “ транспортен съд с цел да се счупи на две.

Черно-бялото изображение е снимано от гробокопач, работещ на кораба за изваждане на телата, който дойде на мястото на потъналото след потъването. Той демонстрира огромен хладилник със странна форма като слон над повърхността на северната част на Атлантическия океан и е изработен два дни откакто първокласният транспортен съд се удари в айсберг при първото си пътешестване и потъна със загубата на 1522 живота. Фотографът, за който се счита, че е шефът на погребението Джон Сноу-младши, по-късно сложи фотографията в картонена стойка и просто я надписа „ Титанитик “ (sic).

Бащата на господин Сноу управляваше погребална компания в Нова Скотия и когато новините след разразилата се покруса той и екипът му от балсаматори бяха извикани в Халифакс. Те се качиха на кораба за полагане на кабели Mackay-Bennett, който беше претрупан със 100 ковчега и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР