Наскоро Лили Иванова публикува в личния си Фейсбук“ профил снимка,

...
Наскоро Лили Иванова публикува в личния си Фейсбук“ профил снимка,
Коментари Харесай

Страшни проблеми мъчат Лили Иванова, родната прима изживява тежко загубата

Наскоро Лили Иванова разгласява в персоналния си „ Facebook “ профил фотография, на която е в прегръдките на Иван Пеев, нейната огромна обич. Композиторът си отиде преди няколко дни от този свят и остави доста горест в душите на околните си.
„ Почивай в мир, Ванко ”, написа единствено примата, която сега изживява доста мъчно загубата. Въпреки че не поддържаха толкоз близка връзка, както бе преди години, когато Иван Пеев бе неин брачен партньор, двамата постоянно говореха с доста обич един за различен.
Музикантът не бе от личностите, жадни за медийно внимание. Не обичаше да приказва обществено, все пак пред националното издание няколко пъти е признавал какъв брой скъпа е за него Лили Иванова.

Примата на родната сцена заемаше особено място в сърцето му – освен тъй като е била негова брачна половинка, само че и поради дълбокото почитание, което двамата по този начин и не изгубиха през годините. Преди години Лили Иванова даже призна, че Пеев е най-важният мъж в живота й! „ Всички мъже съпоставям с Ванко, той беше благородник ”, написа естрадната прима в биографичната си книга „ Истината ”.

„ Лили

изживява тежко загубата. Не излиза

Той беше значим човек в живота й ”, разкриват близки до певицата. А самият Иван Пеев преди три години в изявление пред „ ШОУ ” показа: „ Уважавам я доста, само че нейният живот е различен. Може би ми е признателна, тъй като нали по мое време, с моя помощ тя напряко изгря като метеор! В този интервал завоюва четири огромни фестивала в границите на две години – в Сопот, в Братислава, в Испания и в Атина. С мои оркестрации, които в оня миг даже бяха по-важни от самата ария.

Но нейните думи към мен несъмнено са мощни. Може би тя по този начин е усетила това, което съм дал и направил за нея. За мен Лили Иванова е съвършена! Във всички аспекти на думата. Досега не съм си разрешавал да приказвам по този метод, само че и никой не ме е питал. Няма хора без дефекти, само че Лили е прекомерно огромен експерт и като отношение към хората. Просто няма неточност! Винаги е умеела да се преценява. Зачитала е моето мнение. ”

Иван Пеев е роден на 30 април 1937 година в Горна Оряховица. Завършва Българската държавна консерватория в класа по цигулка на професор Владимир Аврамов. Работи като основен експерт в редакция „ Забавна музика ” на „ Балкантон ” и като музикален редактор в редакция „ Продукция ” на направление „ Забавна музика ” на БНР. Бил е началник на оркестър „ 6+1 ”, който повече от 10 години съпровожда концертите на Лили Иванова. Той бе и фамозен цигулар, пианист и аранжор.
Анелия ПОПОВА, ШОУ
Инфо: jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР