Наскоро изпълнителката и любимка на тийнейджърите по света - Деми

...
Наскоро изпълнителката и любимка на тийнейджърите по света - Деми
Коментари Харесай

Хероинът: кои звезди са били под контрола му

Наскоро изпълнителката и фаворитка на младежите по света - Деми Ловато беше приета в болница след свръхдоза хероин.

Изпълнителката неведнъж е разказвала за проблемите си: за булимията, депресията, влизала е в клиника за битка с алкохолна и наркотична взаимозависимост.

В момента певицата се възвръща, а до нея са най-близките й.

Случаят с Ловато надалеч не е изплиран.

КОИ СА ЗВЕЗДИТЕ, ЗАВИСИМИ ОТ ХЕРОИН - СНИМКИ

За страдание и други звезди са посягали към хероина. Кортни Лав, брачната половинка на починалия Кърт Кобейн споделя, че когато двамата са се оженили, си разменили подаръчни кутийки с кичури коса и дози хероин.

Част от звездите попаднали в злокобния "Клуб 27 " са си отишли точно от смъртоносна доза хероин.

Ейми Уайнхаус
 Ейми Уайнхаус Ейми Уайнхаус
Може би най-хубавата певица на нашето време си отиде през 2011 година, оставяйки зад тила си два ненадминати албума, доста кавги и музика, която не стопира да вълнува.

Тя беше известна както с големия си гений за музика, по този начин и с гения си да се забърква в неприятности. Каквито бяха зависимостите й към алкохола и опиатите.

Тя доставя брачна половинка си с хероин, до момента в който той е в пандиза, а самата тя пее за зависимостите си в паметното парче "Rehab ".

Британските таблоиди пуснаха новината, че във вечерта преди гибелта си тя е купила хероин на стойност 1200 паунда. Родителите й опровергават тази вест, като съгласно фамилията й, повода за гибелта й е фактът, че тя внезапно е спряла с всички нездравословни вещества.

Владетелят на звездите

Хероинът е един от най-пристрастяващите опиати. В края на 19 век е бил предписван всеобщо като мощно и бързо болкоуспокояващо. Скоро обаче излиза наяве, че той вади до съвсем незабавно пристрастяване и е неразрешен.

Въпреки това, даже единствено една доза може да докара до взаимозависимост. Той провокира мощна еуфория, а с времето се изисква все по-висока доза, с цел да се реализира този резултат.

Междувременно, почитателите на Ловато споделят какъв брой я обичат и й пожелават скорошно възобновяване от неприятната преживелица.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР