Наскоро Галена отбеляза 14 години на музикалната сцена и по

...
Наскоро Галена отбеляза 14 години на музикалната сцена и по
Коментари Харесай

Галена с равносметка за кариерата и живота си: Ще остана в историята на фолка, а личният ми живот е семпъл и скромен

Наскоро Галена означи 14 години на музикалната сцена и по този мотив се отдаде на равносметки за кариерата си, а и за жанра, видя HotArena.

Изпълнителката на „ Просто шоу ” обясни, че дължи триумфите си на взаимната работа с екипа си, поддръжката на „ Пайнер ” и най-много на устрема постоянно да е друга и провокативна. Според нея това и златното предписание за всички, в случай че желаят да се задържат в челните редици на попфолка.

„ След толкоз доста години всеки реализатор се развива в лична посока, което е най-хубавото. Защото в случай че бяхме всички идентични, нямаше да бъде забавно. Всяка е единствено по себе си индивидуална… Смятам, че имената, които са останали в попфолка, и ще останат отсега нататък сами по себе си са разнообразни и самостоятелни. Те имат лична музика, визия, песни и тяхното звучене е друго, за което единствено мога да се веселя, че имам опцията да бъда част от всичко това ”, показа Галена.

Звездата добави, че с помощта на екипа, с който работи, съумява постоянно да изненадва и да предизвика публиката. Именно на това и дължи мястото си на върха. „ Толкова години се доказахме като един тандем и ни се получават нещата, оправяме се добре. Винаги съумяват да ме показват в друга светлина ”, счита певицата. В персонален проект Галена, която има двама сина от мъжа си Галин, разказва живота си като „ обикновен и непретенциозен, като на всяка една естествена жена ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР