Наскоро Даниел Радклиф публично се похвали за хубавите неща, които

...
Наскоро Даниел Радклиф публично се похвали за хубавите неща, които
Коментари Харесай

Даниел Радклиф вече е баща

Наскоро Даниел Радклиф обществено се похвали за хубавите неща, които му се случват в персонален проект. Актьорът, известен с присъединяване си във филмовата поредност " Хари Потър " бе благополучен да каже, че е в очакване на първото си дете.
 Даниел Радклиф и Ерин Дарк чакат своето първо дете
Щастливата вест на Даниел Радклиф

Логично продължение на нещата

Сега, близо месец по-късно, Даниел и половинката му Ерин Дарк към този момент са родители.

Макар и към момента да няма публично изказване от тяхна страна, нееднократно двамата са засичани из улиците на Ню Йорк, където живеят, бутайки бебешка количка.

В допълнение на това техен представител удостовери пред MailOnline, че Даниел и Ерин са посрещнали първородното си дете. Без обаче да дава информация за това по кое време тъкмо се е случило събитието или какъв е полът на детето.

Малко по-рано пък непосредствен до двамата артисти източник показа пред Daily Mirror, че те са " безусловно разчувствани от вероятността за родителство и нямат самообладание да станат тричленно семейство ", написа Bang Premier.

Даниел Радклиф, колкото и предпазлив да е във връзка с персоналния си живот, въпреки всичко нееднократно е заявявал какъв брой благополучен е с половинката си Ерин. Двамата са дружно повече от 10 години - срещат се по време на време на фотосите на кино лентата Kill Your Darlings и от този момент са неразделни. Фактът, че споделят обща специалност още повече оказва помощ на на положителните им връзки.
 Децата артисти, за които славата се трансформира в контузия за цялостен живот
Децата артисти, за които славата се трансформира в контузия за цялостен живот

Какво се крие зад лъскавия заслон на шоубизнеса
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР