Насилието се случило точно в деня на влюбените, призна момата

...
Насилието се случило точно в деня на влюбените, призна момата
Коментари Харесай

Валерия простила за жесток побой точно на 14 февруари

Насилието се случило тъкмо в деня на влюбените, призна момата във вечерта на коктейлите на Алек. Той беше мощно сюрпризиран от нейния роман, тъй като тя дала прошка за ужасяващия случай и още веднъж се върнала при бияча.

" Последният ми другар беше пийнал, той се нервира, избягах от него, отидох в банята, той влезе и се стартира цялото нещо. Нямам спомен оттогава, тъй като бях със разтърсване на мозъка ", шокира брюнетката, която не изглеждаше никак разчувствана.
Реклама
Валерия пуска тъжба по съвет на вуйчо си, само че по-късно скрито от него я отдръпва. " Простих му. Защото съм глупава! “, изясни на мощно сюрпризирания Ерген брюнетката и посочи, че не усеща виновност, че е оставила насилието безнаказано. „ Няма опрощение за експанзията на никой мъж “, изрично реагира на описа Алек. Момата крие голям брой трагични истории, в това число гибелта на майка си. Баща й пък пет пари не давал за нея. Двамата обаче се видели около побоя.

" Той не е доста заинтригуван от мен. Оставил ни е, когато съм била на 1-2 година Запознахме се, когато бях в болничното заведение ", разкри още Валерия, която по-късно размисъл въпреки всичко се съгласи с Алек, че не е трябвало да прибира насилника.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР