НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Законодателство, изискващо училищата да определят причината

...
НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Законодателство, изискващо училищата да определят причината
Коментари Харесай

Tennessee House предлага законопроект за противопожарни аларми в отговор на стрелбата в училище в Нешвил

НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Законодателство, изискващо учебните заведения да дефинират повода за задействане на пожарна тревога, преди да инструктират децата да изоставен класната стая, беше утвърдено единомислещо от Tennessee House в четвъртък.

Предложението е в отговор на стрелбата в начално учебно заведение в Нешвил, където стрелец умъртви шестима души, в това число три деца предходната година.

Димът от оръжието на стрелеца задейства противопожарната тревога на учебното заведение, само че някои възпитаници и учители не знаеха какво се случва, когато го чуха. Това комплициране в последна сметка докара до гибелта на третокласника Уилям Кини, който беше избран за водач на класа си този ден и беше първият, който се сблъска със стрелеца в коридора, до момента в който помагаше на учениците да излязат от класната стая.

До момента преобладаващият от републиканците Законодателен орган отхвърли апелите за налагане на по-строги ограничения за надзор върху оръжията в отговор на стрелбата. Вместо това те са избрали да се съсредоточат върху под...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР