НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Съдия от Тенеси в сряда изглеждаше

...
НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Съдия от Тенеси в сряда изглеждаше
Коментари Харесай

Съдия от Тенеси иска повече информация относно авторските права, преди да се произнесе по писанията на стрелец в училище

НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Съдия от Тенеси в сряда изглеждаше подготвен да се съгласи с юрист на полицията в Нашвил, че писанията на стрелец в учебно заведение може да бъдат оповестени като обществен запис, откакто следствието бъде публично завършено.

Но родителите на деца в Covenant School прибавиха спомагателен поврат към така и така комплицирания случай, като обявиха, че са придобили законна благосъстоятелност върху писанията от родителите на стрелеца и в този момент имат авторските права.

Нито един от осемте юристи, спорещи пред съдията на канцеларския съд на окръг Дейвидсън И’Ашеа Майлс по време на двудневно чуване, не твърди, че е специалист по авторско право. Отговорите им на острите въпроси на Майлс по отношение на взаимоотношението сред федералната отбрана на авторските права и Закона за обществените архиви на Тенеси от време на време изглеждаше единствено още по-мътно.

В последна сметка Майлс сподели, че ще напише заповед, в която ще очертае съответни въпроси, които желае да адресират. Едва по-късно тя ще взе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР