Нашумялата покрай участието си във втория сезон на Ергенът“ Мони

...
Нашумялата покрай участието си във втория сезон на Ергенът“ Мони
Коментари Харесай

Мони Зенгинер била в отбора на пухкавелките

Нашумялата около присъединяване си във втория сезон на „ Ергенът “ Мони Зенгинер разкри за какво следи прецизно тежестта си и мери хапките си с електронна везна.

 

Миналата година по това време тя тежала с 30 кг. от горната страна, само че съумяла да се стопи до неразбираемост с доста труд и непримиримост. Това е и повода, заради която нахаканата брюнетка се сближи с пухкавата Пам Велидис по време на сантименталното шоу. Двете са запазили другарството си и след шоуто.

 

Едва в този момент Симона Стоева, както е същинското й име, призна за досегашните си проблеми с килограмите.

„ Винаги съм знаела, че най-силният ми съперник е този в огледалото. Боря се с него цялостен живот, побеждавала съм го не малко пъти. Една от най-трудните ми борби беше тази с килограмите. В продължение на 6 месеца свалях килограми, които качих за 6 седмици. Килограмите не бяха малко, бяха 30. Миналия февруари тежах 85 кила. Нямам боязън от никого, тъй като победих себе си. Няма кой да ми се опре “.

 

След като към този момент се е вталила се заканва да блесне и на попфолк небосклона. Отдавна мечтае да стане певица и в този момент се възползва оптимално от насъбраната известност, пускайки дебютната си ария. Участие във видеоклипа взема и новото й гадже. Кръшната танцьорка по никакъв начин не си пасна с Евгени, само че пък признава, че е срещнала любовта след присъединяване й в шоуто. Макар да твърди, че се влюбва доста мъчно, наподобява настоящият й другар е съумял да я впечатли.

 

Освен импланти в бюста, тя има и хиалурон в устните и залага на тежкия театрален грим даже в всекидневието си. Откакто се е загаджила, е решила да се прави и на стопанка и даже споделя рецепта за баница в обществените мрежи. Едва ли е пробвала и хапка от нея обаче, имайки поради, че не се приближава до висококалорични храни след дебелия й интервал.

 

Определя себе си като най-хубавата кючекиня, другояче е приключила туризъм и сега учи второ висше. Говори три езика – италиански, британски и немски. Категорична е, че преобладаваща част от колежките й в „ Ергенът “, не са били на нейното равнище. Припомняме, че най-острите й спорове бяха с Валерия Георгиева и Габриела Бланко.

Инфо: Уикенд  

Тагове: Валерия Георгиева Габриела Бланко Пам Велидис Мони Зенгинер Симона Стоева „ Ергенът “ Евгени Генчев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР