Нашумелият със скандалните си изцепки напоследък Фавиол Сефери си навлече

...
Нашумелият със скандалните си изцепки напоследък Фавиол Сефери си навлече
Коментари Харесай

Прокуратура и полиция на крак заради изцепките на Фавиол Сефери

Нашумелият със скандалните си изцепки в последно време Фавиол Сефери си навлече „ бели ядове “ тия дни, и като споделяме бели, то не е тъй като влогъра си живучка безпроблемно, а тъй като безусловно са свързани с бялото и по-точно с белия прашец.

Скандалът потегли откакто известна русенска дискотека беше затворена поради фотография споделена в Инстаграм от Фавиол, на която на напред във времето в десния ъгъл се виждат издайнически прахуляк подреден на линийки и свита на тръбичка банкнота. Източници от обкръжението на натурализирания албанец снесоха, че той е бил арестуван за разпит и е преспал в русенско районно ръководство. Сеизрана е и прокуратурата в дунавския град, която ще ревизира има ли данни за покачване на обвиняване против самозабравилия се самохвалец.

Припомнете си, че предходната седмица Фавиол качи фотография от заведение без да забележи, че обектива е уловил и странните „ магистралки “ в кадър. Фото бе изтрито по-късно, само че към момента скрийншотове на поста му обикалят мрежата.

Татуираният Сефери нашумя в последните години около влогърските си видео пародии. Страницата му във Facebook бързо натрупа стотина хиляди почитатели, които се забавляваха с нелепите му майтапи и смешки. После той навлезе в дълбоките води на марчъндайзинга и си пусна личен парфюм, по този начин от елементарен лигльо се трансформира в нахален и безпардонен вид, проявяващ разгул и благоденствие.

Освен последната изцепка със съмнителните линийки на масата, той постоянно показва богатство споделяйки фотоси от скъпи коли в компанията на набити мускулести батки и вечери с „ певици “ и „ актриси “ със съмнителни достолепия. От занимателните му постове няма ни диря, а обстоятелството, че печели луди пари от парфюма си е изместил първопричината да стане прочут.

Освен това, Фавиол е загърбил старите си приятели и към този момент се мъкнел единствено с хора от „ неговото тесто “, най-вече синове на известни предприемачи и олигарси. Очевидно последната стъпка към падението на капризния паралия е да посегне към кокаина, който мнозина назовават опиата на богатите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР