Нашият живот е удивително нещо. Тук има място за всичко.

...
Нашият живот е удивително нещо. Тук има място за всичко.
Коментари Харесай

Вълшебните карти ще ви разкажат за събитията през следващите 14 дни

Нашият живот е изумително нещо. Тук има място за всичко. И за магии, просто би трябвало да се обърнете към тях. Можете даже да предскажете своето бъдеще, стига единствено да се вслушате в подсказките и знаците, които ни изпраща вселената.

Може да се възползвате и от подръчните средства. Например от картите таро. Предлагаме ви да пробвате да научите в общи линии нещата, които ориста ви е приготвила за околните 14 дни.

Не би трябвало да вършиме нищо комплицирано. Постарайте се да се отпуснете, да пандизите очи и да изчистите мозъка си. След това отворете очи и изберете една карта.

Не забравяйте, че предсказанието, което ви е дала картата, не е присъда. Това е единствено предизвестие по какъв начин могат да се развият събитията, в случай че не предприемете нищо. Така че какво ще се случи и какво не – решавате вие. Всеки от нас има късмет да промени ориста си.

А в този момент да започваме гадаенето. И по този начин, изберете си карта!

Карта 1

Погледнете в най-близкото си обграждане, някой се пробва да ви навреди. Това може да е човек, който в последно време злоупотребява с вашата помощ или подобен, който постоянно ви държи хвалебствени речи.

Бъдете бдителни. Ще можете да изкарате недоброжелателя в чиста вода. Запазете цялостно успокоение. Ако някой ви приказва зад тила – не слушайте. Вие сте на верния път. Продължете да вършиме това, което сте правили и след 14 дни ще получите своята премия.

Карта 2

Ще бъдете доста сполучливи в най-скоро време. Но това не е мотив да се отпускате, тъй като шансът ви може да ви се изплъзне. Постарайте се да бъдете деликатни: ориста ще ви подари късмет за триумф. Не го изпускайте. Близките 14 дни са отлични са осъществяване на замисленото. Бъдете решителни и действайте!

Карта 3

Говори за това, че в живота ви последователно всичко стартира да се подрежда. Проблеми в този интервал не се плануват. А в случай че и зародят, те ще бъдат незначителни. Следващите 14 дни са подобаващи за определяне на контакти. Буквално сте цялостни със мощ и сила, с цел да продължите напред. Успехът ще ви съпътства. Важното е да вярвате в себе си и личните сили и тогава никои злодеи не са страшни.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР