Нашият дом говори много за нас. Той е кътче, в

...
Нашият дом говори много за нас. Той е кътче, в
Коментари Харесай

8 прости правила, с които домът ни ще изглежда елегантен

Нашият дом приказва доста за нас. Той е кътче, в което оставаме сами или каним най-ценните за нас хора. Искаме постоянно да наподобява напълно. Но по какъв начин да реализираме този classy резултат? Как да изберем по какъв начин да го обзаведем или да го освежим, когато има толкоз огромно многообразие на пазара? О, виж тази шарена лампа! А този диван какъв брой е изискан... Страхотни червени килими! Не. Харесват ни доста неща, само че ограничаване би трябвало да има, с цел да може домът ни да наподобява стилно, а не като събирателен пункт на красиви движимости, които сме събирали едно по едно от магазините.

Изберете деликатно материите

Текстилът оказва най-голямо значение за това по какъв начин ще наподобява една стая. Ако той е селекциониран в една цветова гама с леки, само че не прекомерни акценти, домът ви ще наподобява необикновено стилно. Основните материи не би трябвало да бъдат с доста шарки. В акцентите можете да вложите малко повече въображение, като на тях може да има фигури, цветя или няколко цвята.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Interior Design Ideas (@interiordesignideas) на Яну 23, 2019 в 3:49 PST

Не претрупвайте пространството

Колкото по-малко движимости има в една стая, толкоз по-чиста и подредена наподобява тя. Когато го има този " изчистен " резултат, пространството диша и дава заблуда за шир. Кухнята е мястото, на което можем да сбъркаме най-вече, тъй като там постоянно има повече от всичко. Постарайте се да си осигурите комфорт, като приберете всичко по местата си. Организацията в шкафовете и подредбата в тях постоянно наподобява стилно. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Interior Design Ideas (@interiordesignideas) на Яну 11, 2019 в 7:44 PST

Красотата е в симетрията

Каквото от едната страна, това и от другата. За да наподобява една стая classy ,   в нея би трябвало да съществува голяма доза симетричност. Ако става въпрос за спалня, от двете страни на леглото е желателно да има идентични нощни шкафчета, а върху тях две еднотипни лампи. Симетрията придава този " уау " резултат, на който постоянно сме се възхищавали в блоговете за интериор. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Interior Design Ideas (@interiordesignideas) на Юни 18, 2018 в 6:47 PDT

Стилни осветителни тела 

Може да ви се коства необичайно, само че даже най-скучната стая наподобява изцяло друго с красиви лампи. Разположението им също е значимо. Ако то е в избрана геометрична линия, а не безредно, това придава приключен тип на пространството. Не е наложително лампите да са идентични, а по-скоро е от голяма важност да са в един и същи жанр. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Interior Design Ideas (@interiordesignideas) на Дек 16, 2017 в 4:09 PST

 

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР