Нашият апел към всички родители е да потърсят личните си

...
Нашият апел към всички родители е да потърсят личните си
Коментари Харесай

Децата трябва да бъдат ваксинирани, за да се избегне епидемия от морбили през есента

Нашият зов към всички родители е да потърсят персоналните си доктор, тъй като за шест месеца не са правени профилактики. Родителите на децата, които не са имунизирани, би трябвало да се обадят, с цел да бъдат сложени имунизациите и да не се тормозим през есента,  че бихме могли да имаме зараза от морбили. Това съобщи пред Българска национална телевизия на Гергана Николова, която е общопрактикуващ доктор и член на УС на БЛС.

„ Това заболяване също не протича леко и може да има летални последствия “, добави тя.

Д-р Николова разясни, че има обособено време за визити единствено на деца с техните родители. Посещенията би трябвало да са на 30 минути, с цел да няма засичане сред родители и деца.

Тя добави, че от през днешния ден се започва социологическо изследване за работата на лекарите в изискванията на COVID-19.

„ Част от въпросите в изследването са: Имахте ли задоволително персонални защитни средства, какви проблеми срещнахте при лекуването, заболеваемост при лекарите са част от въпросите, които са залегнали в изследването. Наистина е значимо какво се е случило и по какъв начин сме работили в условия на пандемия, тъй като би трябвало да си извадим поуките какво е било и какво би трябвало да се направи “ посочи Гергана Николова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР