Нашите предци са знаели, че всяко време на деня притежава

...
Нашите предци са знаели, че всяко време на деня притежава
Коментари Харесай

Поверия: Чистенето на дома след гости носи само неприятности. Ето в кой ден какво да чистите

Нашите предшественици са знаели, че всяко време на деня има неповторима сила, която би трябвало да се употребява дейно. Можете да избегнете редица проблеми, в случай че вземете поради поверията.
Суеверия за почистване по мрачно
Най-известното поверие гласи, че небрежните домакини, които чистят пода на дома вечер, рискуват да измият щастието и благополучието в къщата, споделя dailyhoro.ru.
Нашите баби се страхували да мият подовете след залез слънце, тъй като през нощта злите духове можели да влязат в къщата и да навредят на фамилията. След такова разчистване постоянно пораждат кавги и кавги, членовете на фамилията усещат неналичието на сили и стартират да се разболяват.
Друго вярване гласи, че да се мие пода вечер предвещава безпаричие. През нощта финансовите потоци могат елементарно да бъдат измити, само че ще бъде доста мъчно да ги привлечете назад.
Чистенето нощем след посетител също е изпълнено с проблеми. Къщата ще бъде чиста, само че околните другари дълго ще не помнят пътя до дома ви.
Също по този начин не мийте подовете вечер, в случай че някой от околните ви е на път. Роднината ви може да попадне в неприятна обстановка по време на пътуването.
Народни поверия за почистването
Много суеверия, стигнали до нашето време, оказват помощ да се оправим с неприятностите. Нашите предшественици са вярвали, че чистенето може да донесе разцвет в къщата и да я защищити от всяко зло.
Когато метете пода, правете го от най-отдалечената стая до прага, с цел да се изметат всички негативи. Не метете през прага, с цел да не пометете паричната сила и да не привлечете вниманието на недоброжелателите към вашето семейство.
Вечер не би трябвало да изнасяте боклука, с цел да изключите неприятностите и приключването на парична сила.
По-добре е да не включвате гостите в почистването на къщата. Като мият чиниите или ви оказват помощ да пометете пода, те ще вземат вашето благополучие и шанс, оставяйки ви самичък с вашите проблеми.
Можете да внесете беднотия в дома си, в случай че избършете праха след залез слънце и изтриете трохите от масата за хранене с забрадка. Трохите би трябвало да бъдат деликатно събрани с ръка и по-късно прибрани в нещо, с цел да можете по-късно да нахраните птиците. Според поверието, по този метод можете да привлечете благополучие и финансов шанс в дома.
 Как да изберете верните почистващи препарати Как да изберете верните почистващи препарати
На пазара има толкоз доста почистващи препарати, само че в последна сметка всички формули попадат в една от четирите обособени категории - дете...
По време на намаляващата луна е най-добре да бършете прахуляк, да миете прозорци, огледала и мебели. Домакините би трябвало да знаят, че праните и изгладени неща през този интервал резервират свежестта и положителния си тип дълго време.
По време на растежа на Луната се занимавайте с действия, който ще способстват за увеличение на благосъстоянието и просперитета. По това време можете да поливате и пресаждате цветя, да чистите кухнята и да готвите вкусни и комплицирани ястия.
Поверия за чистени в ден от седмицата
В понеделник не трябва да правите трудоемки задания. На този ден е задоволително да избършете праха, да пуснете прахосмукачката и да проветрите, обновявайки силата на пространството.
Във вторник е най-подходящо за гладене и пране. Освен това във вторник домашните отговорности притеглят обилие от пари в дома.
 Как и какъв брой постоянно би трябвало да чистите мивката в кухнята Как и какъв брой постоянно би трябвало да чистите мивката в кухнята
Мястото, на което правите огромна част от домакинските си отговорности, кухненската мивка, вижда доста нечистотия на дневна база. И с теч...
В сряда можете да извършите главно разчистване, да изхвърлите остарели неща и да се отървете от боклука, който затрупва пространството. Това носи шанс в къщата и предотвратяване от недоброжелатели.
Почистването в четвъртък оказва помощ за справяне с неуспехите.
Почистването в петък ще донесе благополучие на дамите, изключително в случай че те не могат да забременеят дълго време.
В събота почистването може да притегли благосъстояние за фамилията, тъй че е най-добре всички членове на фамилията да чистят.
Неделята е добра за релаксация. Уикендът преди началото на работната седмица си коства да прекарате със фамилията си или с близки другари.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР