Нашите предци са ни оставили невероятни истории за това, че

...
Нашите предци са ни оставили невероятни истории за това, че
Коментари Харесай

Според зодията: Кое е най-силното ви качество? Кой е вашият Божествен Дар?

Нашите предшественици са ни оставили невероятни истории за това, че всеки човек има Божествен подарък, който му оказва помощ по пътя на живота. В прочут смисъл това е и благословия, и не напълно. Трябва да умеем да приемем този подарък и да растем с него. Така ще можем да оценим освен личните си качества, само че и качествата на другите хора.

ОВЕН, най-силното ви качество, вашият подарък, е ЧЕСТ!

 най-силното ви качество

Този разгорещен знак се управлява от ентусиазма си, а от време на време и от „ сляпа “ религия, в действителност той има съвършен и явен взор към бъдещето. В точното време вътрешният му глас му споделя, че всичко ще бъде наред. И това не е просто оптимизъм. Това е чиста религия в личните сили и благоприятни условия, заради което Вселената покровителства такива хора. Понякога, даже и да не видят незабавно плодовете на своя труд, тяхната креативна природа в никакъв случай няма да спре да трансформира безжизнената почва в зелена и цъфтяща градина.

ТЕЛЕЦ, най-силното ви качество, вашият подарък, е СИЛА!

 най-силното ви качество

Дарът на Телец е мощ! Независимо от обстановката или съперника, Телците ще намерят метод да реализират задачата си, в случай че в действителност изискат. Силата им извира от вътрешната страна, напряко от сърцето. И те би трябвало да се научат да употребяват този подарък. Както знаете, любовта преодолява всевъзможни трудности и Телците я жадуват с цялото си създание. Затова Вселената ги е дарила с невероятна вътрешна мощ.

БЛИЗНАЦИ, най-силното ви качество, вашият подарък, е КОМУНИКАТИВНОСТ!

 най-силното ви качество

Дарбата на Близнаците е комуникативността. Удивителната им дарба непрекъснато да се осведомят е толкоз невероятна, че даже подземният свят не може да ги спре в начинанията им. Те имат невероятната дарба да се приобщават към всевъзможен тип обществени групи, да обменят информация и да основават забавни познанства. Това е главното им преимущество. Затова ги назовават ​​най-добрите договарящи.

РАК, най-силното ви качество, вашият подарък, е ЛОЯЛНОСТ!

 Според зодията: Кое е най-силното ви качество? Кой е вашият Божествен Дар?

Дарбата на Раците е лоялността. Те са извънредно лоялни към своите съидейници, другари, семейство и всичко обвързвано с тях. Типичният Рак ще направи всичко, което му е по силите и опциите, с цел да помогне, да даде всичко належащо за тези, които обича с цялото си сърце. Но светът е друг, и тази преданост от време на време е сляпа за него, заради което не един път Рака страда от този си подарък. И все пак, рано или късно бива оценен и заплатен.

ЛЪВ, най-силното ви качество, вашият подарък, е ГОРДОСТ!

 Според зодията: Кое е най-силното ви качество? Кой е вашият Божествен Дар?

Петият знак на зодиака, Лъв, е дарен с гордостта. Кожата и козината на царското животно са знаци на тяхната горделивост. Не може да бъде пронизано от стрели, които в наше време се показва в грубите думи на недобронамерените хора. Но не самата горделивост прави индивида популярен. Не е външен признак. Това е вътрешна мощ, която ви разрешава ясно да разделите някои понятия. Гордостта може да направи Лъва освен мощен, само че и умен, изпълнен с доста добрина.

ДЕВА, най-силното ви качество, вашият подарък, е АДАПТИВНОСТ!

 Според зодията: Кое е най-силното ви качество? Кой е вашият Божествен Дар?

Дарбата на Девата е лесната пригодливост. Персефона, красивата брачна половинка на Хадес, живеела на две места в изцяло разнообразни условия. Това й разрешило да се научи на адаптивност към разнообразни условия и условия. В, каквито и действия да трансферирате този знак на зодиака, това няма да го уплаши, нито пък да му попречи. Разбира се, това е още един тест за устойчивост, само че Девите ще намерят сили да преодолеят страховете и да продължат напред. Те обаче постоянно би трябвало да помнят кои са и да не губят първичното си предопределение.

ВЕЗНИ, най-силното ви качество, вашият подарък, е СПРАВЕДЛИВОСТ!

 Според зодията: Кое е най-силното ви качество? Кой е вашият Божествен Дар?

Дарбата на Везните е справедливостта. Всички родени под съзвездието Везни имат инстинктивна податливост да проучват и преценят. Те са доста строги към себе си и без непотребна благосклонност се отнасят към другите. Сигурно по тази причина се оправят добре с значимите каузи и ориси на хората към тях. Това е специфичен подарък, който би трябвало да се научите да прилагате доста деликатно през целия си живот.

СКОРПИОН, най-силното ви качество, вашият подарък, е СТРАСТ!

 Според зодията: Кое е най-силното ви качество? Кой е вашият Божествен Дар?

Осмият знак на зодиака, Скорпион, е ехтене от легендата за най-талантливия ловджия – Орион. Дарбата на Скорпиона е пристрастеност. Този знак е блажен с необикновен гений да схваща себе си, което му разрешава да прави това, което в действителност харесва. Този зодиакален знак дава да се разбере на всички останали, че първичните инстинкти могат да окажат неоценима помощ, даже в най-трудната обстановка.

СТРЕЛЕЦ, най-силното ви качество, вашият подарък, е КЪСМЕТ!

 Според зодията: Кое е най-силното ви качество? Кой е вашият Божествен Дар?

Деветият знак на зодиака, Стрелец, е обвързван с прелестната легенда за цар Кентавър, чийто народ се отличавал с фигура на кон и човек. Дарът на Стрелец е шанс. Смята се, че това е доста специфичен подарък. В тези обстановки, в които хората се отдръпват, Стрелците не престават да работят и в последния миг шансът им идва на помощ. Изглежда, че тези хора безусловно са родени за звездна кариера. За жал има хора към тях, които постоянно им завиждат. Късметът постоянно идва при хората, които имат вяра в по-доброто бъдеще и вървят през живота с усмивка и високо вдигната глава. Когато човек излъчва позитивно, той притегля радостни събития. Това са хората от зодия Стрелец.

КОЗИРОГ, най-силното ви качество, вашият подарък, е УСПЕХ!

 Според зодията: Кое е най-силното ви качество? Кой е вашият Божествен Дар?

Дарът на Козирога е триумф. Дар, който от време на време не е лек. Изисква се огромни старания и непрекъсната работа, с цел да се възнагради в последна сметка човек съгласно заслугите му. За някои е доста мъчно да поддържат този деен темп. Но главното нещо, което би трябвало да запомните, е, че всичко се възнаграждава, по един или различен метод. Трябва да опитате освен за себе си, само че и в името на тези, които обичате.

ВОДОЛЕЙ, най-силното ви качество, вашият подарък, е УНИКАЛНОСТ!

 Според зодията: Кое е най-силното ви качество? Кой е вашият Божествен Дар?

Единадесетият знак на зодиака, Водолей, произлиза от хубав млад принц на име Ганимед. Той беше толкоз хубав, че даже Зевс, могъщият цар на боговете, не можеше да устои на външния му тип и достойнство.

Дарбата на Водолея е невероятна уникалност. Освен това тяхната персона е толкоз забавна, че наподобява като че ли не са от този свят. Тази уникалност обаче може да аргументи някои проблеми. Възможно е тези хора да не бъдат признати от обществото, заради недоумение на тяхната природа. Да, и самите Водолеи не се усещат удобно до тези персони, предпочитайки да живеят в личния си вътрешен свят.

РИБИ, най-силното ви качество, вашият подарък, е ФАНТАЗИЯ!

 риби-хороскоп за юли

Дарът на зодия Риби е фикция. Афродита и синът й Ерос са предпочитали, да се трансформират тъкмо в риби. Същото се случва и с хората, родени под това съзвездие. Лесно осъществят своите хрумвания и най-смелите си мечти. Те имат невероятна дарба да основават невероятни неща – по тази причина са толкоз очарователни! Има обаче разлика сред фикция и визуализация. Докато първото може да докара до самосаботаж, второто може да даде мощен креативен подтик. И двете сили са в Риби. Понякога картината в тяхното схващане може да им помогне да реализират задачите си, а различен път фантазиите им ги повеждат в друга посока. Това са те, Риби – забавни персони.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР