Нашите контраразузнавателни структури си вършат работата и информация се събира

...
Нашите контраразузнавателни структури си вършат работата и информация се събира
Коментари Харесай

Каракачанов: Контраразузнавателни ни структури си вършат работата

Нашите контраразузнавателни структури си правят работата и информация се събира и се проучва за всеки един опит на непознати фактори, без значение дали това са страни или други субекти, които се пробват по някакъв метод да се бъркат във вътрешната политика. Подобни случаи и опити има. Това сподели вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.

По мотив на шпионския скандал с Движение „ Русофили ” министърът на защитата съобщи, че България се стреми към положителни и другарски връзки с Русия. „ Прокуратурата изнесе своите претекстове и аз съм податлив да ги уважа, до момента в който тя се произнесе дефинитивно по въпроса. Темата обаче е доста по-сериозна във връзка с опитите на разнообразни външни  фактори да въздействат върху политическата конюнктура в България. Тук не е въпроса единствено дали обичайно това се чака да се прави от Русия, която заради напрежение в Черно море, рецесията в Украйна, Крим и така нататък е много дейна в целия Балкански район и у нас. Отношенията, които се зародиха сред Русия и Турция също допускат сходни подозрения. Прокуратурата си има своите претекстове, с цел да предприеме сходни дейности ”, сподели той.
Той посочи, че има и други  държави, които правят шпионска активност у нас. „ Има страни, които се водят наши съдружници, които много интензивно работят в сходна посока, а има и страни, които даже чакат нашата поддръжка за Европейски Съюз и НАТО, които също се пробват да правят сходна активност ”, добави Каракачанов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР