Нашата публика ще вкара бързо отбора в ритъм. Левски няма

...
Нашата публика ще вкара бързо отбора в ритъм. Левски няма
Коментари Харесай

Стоилов: Левски няма право на слаби мачове, публиката бързо ще вкара отбора в ритъм

" Нашата аудитория ще вкара бързо тима в темп. Левски няма право на слаби игри. Феновете желаят добра игра, а аз горделив Левски ", разгласи треньорът на Левски Станимир Стоилов преди семейството на Пирин от петия кръг на efbet Лига.

„ Общо взето мисля, че всички футболисти са добре. Имаме 24 часа да се подготвим за мача. Има време за почивки. Ще играят тези, с които мислим, че можем да спечелим. Който влезе, би трябвало да покаже равнището, на което се намира, с цел да имаме по-ясна картина за положението на всички преди евротурнирите. Достатъчно е времето да се възстановим физически, уповавам се и прочувствено да сме подготвени ", продължи Мъри.

" Симпатизирам на Пирин, тъй като употребяват доста локални играчи. Отбор, който играе решително, комбинативно. Искат да играят, а не да пречат. Заслужават да са в елита ", кза още Стоилов.

" Отборите, които вземат участие в Европа би трябвало да избират дали да местят някои мачове. Разбирам и сътрудниците, които са недоволни от отлагането. Проблемът можеше да се почисти, в случай че бяхме седнали на масата и го бяхме разискали. От финансова позиция е уверено за клуб като нашия прекосяването на всеки кръг. Първо се преценявам с ползите на Левски ", изясни треньорът.

" Зависи от мачовете и противникът по какъв начин ще играем. Занимаваме се още с възобновяване. Отдавна беше време на Ивелин Попов да играе, само че още не е подготвен. Нашите футболисти би трябвало да играят с нужната динамичност и въодушевление. При младите казусът може да е прочувствен “, приключи Станимир Стоилов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР