Наш историк даде твърде интересно мнение за разбиването на самолета

...
Наш историк даде твърде интересно мнение за разбиването на самолета
Коментари Харесай

Наш историк изуми! Какво каза за Пригожин и Путин

Наш историк даде прекомерно забавно мнение за разбиването на самолета и починалите в него. 

Не бих се заел с обстоятелството, че Пригожин е мъртъв, тъй като това е един доста умел, остроумен, минал през всевъзможни капани човек.
-->
Странно е, че дружно с Дмитрий Уткин са разрешили да бъдат свалени, не че не е допустимо, само че е необичайно, а въпреки това няма към момента задоволително изясненост по какъв начин е бил погубен самолета. Ако е бил ударен със зенитна ракета значи единствено едно, тъй като с такива ракети разполага единствено армията. Това пък ни насочва към Шойгу, или метод да бъде притиснат Путин да смъкна Шойгу.

Това съобщи в студиото на ФАКТИ пред Лили Маринкова Румен Дечев, историк, политолог и държавник и продължи:

Ген. Ивашов, който е доста значима и уважавана фигура, в едно от последните си изявленията споделя: Не е ясно кой ръководи Русия, сигурно това не е Путин.

Трябва да отбележим, че в България, българските русофили са в огромно затъмнение във връзка с това какво става в Русия, кой е Путин и за отношението към него. В съветското общество патриотичния бранш е доста значим. В една своя тирада от преди 10 години Путин сподели, че в случай че Единна Русия загуби избори тя ще бъде взета от националистическите сили, а това би означавало война. Видяхме обаче, че стана тъкмо противоположното.

Всички наблюдаващи дефинираха войната с Украйна като „ странната война “, поради метода на водене на дейностите, тактиката и мобилизацията, Ако съветската войска първоначално със своето преимуществото на ракети беше разрушила всичките мостове над Днепър, Източна Украйна щеше да падне без никаква опция за опозиция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР