НАСА обяви състава на работната група, която ще проучва неидентифицирани

...
НАСА обяви състава на работната група, която ще проучва неидентифицирани
Коментари Харесай

НАСА сформира комисия за проучване на НЛО

НАСА разгласи състава на работната група, която ще изследва неидентифицирани летящи обекти. Според резултатите от първия стадий специалистите ще изготвят отчет, който ще бъде оповестен през 2023 година

Комисията за проучване на НЛО ще се занимава извънредно със случаи, които не са били засекретени - данни за тях идват както от държавни организации, по този начин и от представители на комерсиалния бранш. Първият стадий от работата ще продължи девет месеца, след което комисията ще разгласява отчета си в средата на 2023 година Работната група се състои от 16 експерти, работещи в разнообразни области на научното знание - от физиката до астробиологията. За началник на комисията е назначен астрофизикът Дейвид Спергел.
-->
Учените ще се съсредоточат върху неидентифицираните въздушни феномени (НВД) - по-широкото разбиране, което размени термина НЛО. НАСА възнамерява да изследва случаите, които не могат да се свържат с познатите досега самолети или естествени феномени. Агенцията разгласи основаването на работна група по тематиката предишното лято, когато стана известно името на ръководителя на комисията.

Успоредно с това тази тематика се учи и в Пентагона - през юни представителят на военноморското разузнаване Скот Брей (Scott Bray) приказва в Конгреса на Съединени американски щати и описа за 400-те документирани случая на наблюдаване на сходни феномени. Много от тях към момента не са обяснени, само че няма и доказателства за съществуването на свръхестествени или извънземни сили.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР