Нарушение на пътя в София, скандал и вадене на пистолет

...
Нарушение на пътя в София, скандал и вадене на пистолет
Коментари Харесай

Скандал и вадене на пистолет след шофиране в насрещното завърши с обвинение в съда

Нарушение на пътя в София, скандал и вадене на револвер приключи с обвинителен акт, импортиран в съда, оповестяват от прокуратурата.

Инцидентът е станал на 24 юни, когато Е. М. с колата си " Опел Корса " е влезнал в еднопосочна улица в София. В същия миг обаче по нея и в вярната посока за придвижване карал А. Георгиев с джипа си " Рейндж Ровър ". Водачът на корсата отбил в страни, с цел да се разминат, само че водачът на джипа спрял пред него и долепил броните на двете коли, след което почнал да го бута обратно, като се опитвал да го реалокира на тротоара. При типа на дейностите на Георгиев лидерът на дребната кола отишъл до джипа на обвинения и обезпокоеното го запитал какво прави. Тогава Георгиев отворил предния ляв прозорец на автомобила си, извадил ръката си, в която държал револвер, насочил го към лицето на М. и му споделил: " Ще те гръмна! ".

После лидерът на опела алармирал за случилото се на тел. 112, в резултат на което на място бил изпратен патрул на 06 районно управление (на МВР) Столична дирекция на вътрешните работи. Служителите открили самоличността на двамата водачи, а по случая било формирано досъдебно произвеждане.

Сега в хода на производството на Георгиев е повдигнато обвиняване за безчинство, осъществено при ръководство на транспортно средство. Разследването е завършено под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура, като на 19 септември 2018 година е импортиран обвинителен акт против Георгиев за описаното нагоре действие. Предстои делото да бъде планувано за разглеждане в Софийски областен съд.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР