Народното събрание /НС/ остана без кворум, след като цялата парламентарна

...
Народното събрание /НС/ остана без кворум, след като цялата парламентарна
Коментари Харесай

Народните представители ще обсъждат дневния ред без да гласуват законите поради липсата на кворум

Народното събрание /НС/ остана без кворум , откакто цялата парламентарна група на ГЕРБ-СДС напусна Народното събрание и се събра пред постройката на Софийската градска прокуратурата /СГП/, ситуирана на улица „ Черковна “, където на разпит е ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов .

Председателят на Народно събрание Росен Желязков съобщи, че съвещанието ще продължи с разисквания на законопроектите, заложени в за разглеждане в програмата, а гласуването им ще се състои в идващото съвещание.

В дневния ред са заложени промени в Закона за публичните библиотеки, Закона за отбрана от домашното принуждение, Кодекса на труда, Закона за електронното ръководство и Закона за достъп до социална информация.

Заложено е и чуване на министъра на защитата Димитър Стоянов . То е по искане на „ Продължаваме Промяната “ и е обвързвано с изказванията в публичното пространство, че са постъпили претенции за изпращане на български бойци на фронта в Украйна, както и за изясняване на позицията на Министерство на защитата дали има желание да изпраща бойци на фронта в Украйна.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР