Народното събрание да поиска изслушване на кмета Йорданка Фандъкова за

...
Народното събрание да поиска изслушване на кмета Йорданка Фандъкова за
Коментари Харесай

Димитър Делчев: Парламентът да изслуша кмета Фандъкова за ремонтите в София


Народното събрание да изиска чуване на кмета Йорданка Фандъкова за ремонтите в София по силата на Закона за устройството и застрояването на Столичната община. Наложително е да се извърши и цялостна проверка на непрекъснатите строителни действия в София, които носят печата на корупцията. Това съобщи ръководителят на партия „ Движение България на жителите “ Димитър Делчев по телевизия „ България On Air ” във връзка недоволството на столичани от качеството на ремонтите на ул. „ Граф Игнатиев ” и градинката пред църквата „ Св.Седмочисленици ”.

Според Димитър Делчев софийският кмет бърза да приключи всички поправки преди локалните избори следващата година, с цел да регистрира активност, само че зад това прозира корупция, присъща за съвсем всички строителни планове на ГЕРБ. Той напомни вълните на Цариградско шосе, наводнението на НДК, разрушената нова настилка на бул. „ Дондуков ”.

Същите проблеми има в Стара Загора, в Бургас и в други регионални градове, сподели Делчев. Въпросът към този момент е не какъв брой са взели компаниите изпълнителки, а какъв брой са върнали на възложителите, добави той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР