Народният представител от парламентарната група на "БСП за България" Димитър

...
Народният представител от парламентарната група на "БСП за България" Димитър
Коментари Харесай

БСП е по-силна след Конгреса, твърди Димитър Данчев

Народният представител от парламентарната група на "БСП за България " Димитър Данчев съобщи, че след последното съвещание на Конгреса на социалистическата партия, тя е излязла по-силна.

Депутатът акцентира, че идните локални избори са извънредно значими и уточни, че социалистите имат 31 кметове от 265 общини. "Хората чакат от нас да върнем справедливостта, нормалността в страната зависи от нас “, сподели още Данчев в телевизионно изявление. Според него ГЕРБ е най-големия губещ след резултата на европейските избори, защото от групировката на Борисов са получили най-слабия си резултат на европейски избори, откогато съществуват. Той е безапелационен, че този резултат се дължи и на работата на претендентите на Българска социалистическа партия и на цялата партия. По думите му ГЕРБ отстъпва своите позиции и от Столетницата зависи дали ще се възползва от това. "В Европа доста леви партии са в напредък и битката за взаимност и правдивост би трябвало да продължи ", съобщи Данчев.

Народният представител уточни, че има възможност доста пощенски клонове в страната да бъдат затворени, тъй като не могат да се поддържат финансово. Според него това не трябва да се случва, защото пощата е единствената връзка с останалия сват в доста дребни обитаеми места. Данчев попита за отговорността на страната и къде отиват парите, които Министерството на финансите дава под формата на обезщетения на "Български пощи ".

Новината за прекъсването на интернет в доста обитаеми места от Югозападна България е шокираща на фона на информацията, че страната ни ще бъде част от огромна европейска мрежа на суперкомпютър, счита още депутатът. По неговите думи България в последните години се ръководи от един човек като от едноличен диктатор, като едно от достиженията му е контролът над медиите.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР