Народният представител от ДПС Радаман Аталай бе гост в студиото

...
Народният представител от ДПС Радаман Аталай бе гост в студиото
Коментари Харесай

Радаман Аталай: ГЕРБ си имат някакви вътрешни проблеми. Има нещо съмнително там

Народният представител от Движение за права и свободи Радаман Аталай бе посетител в студиото на предаването " Плюс минус " по " нова телевизия ", където разяснява горещите политически тематики от последните дни.

" Важно е на изборите тези 2 милиона души, които напуснаха България, да могат да гласоподават. И тези в Англия, и в Америка, и в Турция. Защо преференциите са по-важни от това, че не може да се пропагандира на майчин език? ", сподели той.

``
реклама

" С преференции се избират тези, които разполагат с финикийски знаци. Това ли е демократичното - някой да отиде да си купи 500-600 гласа и да мине напред. В Народното събрание има доста хора, влезнали с преференции. С какво се отличават те? Смятате ли, че аз в случай че в едно село пропагандирам на майчин език нарушавам сигурността? ", разяснява още Аталай.

 

" Манипулациите ни за връзките ни с ГЕРБ вървят съществено. Цветанов не откри чест и героизъм да излезе и да каже, че не е влезнал в стаята на Движение за права и свободи да приказва за преференциите. С него диалога бе по какъв начин и по какъв метод да се вкара машинното гласоподаване. Както и какво да вършим с ЦИК? Никога с господин Цветанов не е говорено за преференции. Поне в мое наличие. Явно, че ГЕРБ си имат някакви вътрешни проблеми. Сутринта Цветанов обясняваше, че водачът на ГЕРБ е Борисов. Има ли подозрения някой, че точно той е водач на ГЕРБ? Защо Цветанов би трябвало да го повтаря? На политически превод това звучи, че има нещо, което е подозрително там ", изясни още депутатът.

" Кворумът в никакъв случай няма да го поддържаме, само че в случай че е в интерес на сигурността на страната, може ", приключи той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР