Народните представители по Конституция изразяват волята на народа, затова следва

...
Народните представители по Конституция изразяват волята на народа, затова следва
Коментари Харесай

Радев към депутатите: Разпуснете незабавно парламента, имам вариант за Конституция

Народните представители по Конституция показват волята на народа, по тази причина следва да се съобразят с тази воля, а тя е ясна - незабавни оставки на държавното управление и на основния прокурор и почтени избори. Това сподели пред публицисти президентът Румен Радев.

Тези нестихващи митинги са същинският избор на съмнение. Не може проваленото ръководство на Борисов да води конституционни диспути.

Цинично е това ръководство, което погази Конституцията, да подарява на българите нова Конституция. Българите са единни в решимостта си да отстранят тази власт.

Това ръководство завърши морално, час по-скоро би трябвало да завърши и официално. Всичко друго е мъка, съобщи Радев.

Най-важно е народните представители никога да не гласоподават за експертен кабинет, тъй като той няма да е нищо друго, с изключение на марионетка на настоящия режим. Експертен кабинет ще е машинация за упованията на българите.

При експертен кабинет още веднъж режимът на Борисов ще провежда изборите, уточни президентът.

Имам вид за нова Конституция. Няма да се оставя да бъда въвличан в този спор. Ще го предизвиквам незабавно и то доста експертно, само че сега, когато видя оставките. Това сега е най-важната задача пред обществото.

Незабавни оставки на държавното управление и основния прокурор, длъжностен кабинет, почтени избори, новo доверие, акцентира Радев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР