Народните представители обсъждат предложените от премиера Бойко Борисов персонални промени

...
Народните представители обсъждат предложените от премиера Бойко Борисов персонални промени
Коментари Харесай

Депутатите обсъждат персоналните промени в Министерски съвет

Народните представители разискват препоръчаните от премиера Бойко Борисов лични промени в състава на Министерски съвет. За гласоподаване са препоръчани оставките на министъра на превоза Ивайло Московски, на районното развиване и благоустройството Николай Нанков и на вътрешните работи Валентин Радев. Новите кандидатури за министри - Росен Желязков за Министерство на превоза, Петя Аврамова - за Министерство на районното развиване и Младен Маринов за Министерство на вътрешните работи бяха показани пред депутатите от вицепремиера Томислав Дончев.


Преди гласуването на персоналните промени в Министерски съвет, зам.-председателят на Народно събрание Емил Христов откри процедура за депутатите.

Представители от опозицията и ръководещите влязоха в вербален спор би трябвало ли да има спор за съответните политики в трите ведомства или непосредствено да се пристъпи към промяната на министри.

Според ръководителя на Движение за права и свободи, страната се нуждае от промяна на властта и предварителните избори са неизбежни.
Мустафа Карадайъ - ръководител на ПГ на Движение за права и свободи: Във време, когато обществото има потребност от смяна, от действителни ефикасни дейности и съответни държавнически решения по значимите проблеми на хората, ние сме принудени да се занимаваме с министерски оставки, с единствената цел-запазване на властта. Т.е. отсрочване на неизбежното или още малко купено време. Формулата на властта е неверна и в случай че не се промени, нищо няма да се промени.  Народно събрание ще гласоподава с три обособени плана персоналните промени в държавното управление Народно събрание ще гласоподава с три обособени плана персоналните промени в държавното управление
С три обособени плана ще бъдат гласувани персоналните промени в държавното управление. Те са импортирани от премиера Бойко Борисов и ще бъдат гласувани в парламе...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР