Народните ни представители от ГЕРБ са против подкрепа на евентуално

...
Народните ни представители от ГЕРБ са против подкрепа на евентуално
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Народните представители от ГЕРБ са против подкрепа на евентуално вето на Изборния кодекс

Народните ни представители от ГЕРБ са срещу поддръжка на вероятно несъгласие на Изборния кодекс. Депутатите и членовете на Изпълнителната комисия настояха окончателната позиция на партията и групата да бъде взета, откакто стане ясно решението на президента и претекстовете при взето такова за несъгласие на поправките. Затова ще водим нов диалог откакто има изясненост по тематиката. Това разгласи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията след съвещание на Изпълнителната комисия и управлението на парламентарната група.
 
С Румен Радев не сме се виждали, не сме си говорили, нито едно деяние не сме съгласували. Това е безспорна неистина и тя се натрапва, сподели още той и добави: " Повече няма да поносим. Когато има неправда, ще се включваме и ще оборваме, тъй като няма да допуснем една неистина да обикаля ". Бойко Борисов беше безапелационен, че ГЕРБ няма да бъдат избавителен пояс на Промяната. " Не съм отговорен на " Продължаваме промяната ", че първо разочароваха нас. Първи разбрахме, че тези сътрудници нямат потенциал. След това от тях се разочарова президентът Плевнелиев, на който отхвърлиха присъединяване в контактната група. Вчера и Румен Радев се отхвърли от тях. Основният им съдружен сътрудник Има Такъв Народ обществено ги упрекна в корупция, а вицепремиерът от тяхното държавно управление Корнелия Нинова ги назова " дилетанти " от трибуната на Народното събрание и изясни по какъв начин са лъгали ", съобщи той.
 
Председателят на ГЕРБ отхвърли да се включи в квалификациите и тълкуването на думата " самозванец ", която менторът, който сътвори Промяната, употребява по техен адрес, само че подчертава, че от ден на ден български жители схващат непоправимите вреди, които ни нанесоха от тази партия- частни компании с високи комисионни, които ощетяваха данъкоплатците, корупционни покупко-продажби и опити да ни обвързват с Радев поради това, далаверите в ББР, са единствено част от беззаконията и кражбите, на които станахме очевидци в последните 2 години. Много хора бяхме излъгани от тези момчета, добави още той.
 
Борисов дефинира като жалки изказванията, че ГЕРБ е част от коалиция на " хартиената бюлетина ". " Близо 200 хиляди по-малко са дали своят вот за " Промяната ". И в този момент вършат жалки опити да ни привързват към хартиена бюлетина, което също е огромна операция. Ние ги победихме с над 5% на предните избори и то с техните машини, с техните златни флашки и програмен продукт, с техния вътрешен министър! ", напомни ръководителят на ГЕРБ.
 
Той уточни, че има няколко дни за опит да създадат постоянно държавно управление и прикани да се остави време на проф. Николай Габровски да организира спокойни диалози, да успокои пристрастеностите и да се опита да образува кабинет. Борисов разпореди на народните представители от ГЕРБ-СДС стремително да работят за приемане на законите по Плана за възобновяване и развиване от Народното събрание.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР