Народната певица Росица Пейчева избра днешната дата, за да каже

...
Народната певица Росица Пейчева избра днешната дата, за да каже
Коментари Харесай

Народната прима Росица Пейчева вдигна сватба за чудо и приказ СНИМКИ

Народната певица Росица Пейчева избра днешната дата, с цел да каже заветното "Да " на обичания си Николай Петров. На 31 май двойката се врече във безконечна честност, а очевидци на обета бяха гримьорът на звездите Борислав Соколов, по-известен като Мис Бони и огромната фолклорна изпълнителка Данка Цветкова - гл. ас. доктор и учител в АМТИИ, оповестява "Трафик ".



Щастливото събитие се организира в Асеновград. По-рано през днешния ден младоженците подписаха църковен брак, а сега честват в хотелски комплекс "Чифлика " дружно с другари, близки и сътрудници на Роси и Ники, които станаха част от по този начин специфичния за тях ден.



Кумът Мис Бони първи пусна селфи с булката и младожеца, а преди минути се включи и с живо видео, от което се вижда по какъв начин огромна група гайдари свирят, а дружно с тях, с родопско осъществяване се включва и Росица Пейчева - като специфичен привет за всички посетители.

За своя първи брачен танц Роси и Ники избраха безконечната ария "I will always love you " на Уитни Хюстън. Булката, пък наподобява повече от ослепително в красива, дълга бяла рокля и повърхностно пусната коса.



Сред най-елегантните посетители на тържеството е и домашнияt любим на фамилията - кученце, порода Йоркширски териер. Животното събра погледите със особено ушит за събитието костюм - риза, сако и папионка.



Съвсем скоро Росица Пейчева получи и годежен пръстен. За щастливото събитие заяви самата тя като разгласява фотоси, на които е дружно с годеника си Николай Петров, а на един от фрагментите демонстрира и елегантното украшение, сложено на безименния пръст на дясната й ръка.

Въпреки че Роси Пейчева е на 46 години, тя потвърди, че в никакъв случай не е късно да намериш щастието. Гласовитата певица и нейната половинка са дружно от няколко години като се радват на една същинска, огромна и прелестна обич.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР