Народът иска Ванката за актьор. Това е то.“ С тези

...
Народът иска Ванката за актьор. Това е то.“ С тези
Коментари Харесай

Глас народен: Искат Ванката на Слави Трифонов за актьор

„ Народът желае Ванката за артист. Това е то. “ С тези думи екипът на „ Шоуто на Слави “ потегли към Дългия да го моли да даде роличка на най-забавния реквизитор в тв ефира – Иван Атанасов-Ванката.
Сладурът с огромни бузи е любим на мало и огромно с всичките си недостатъци, които трансформира в резултати. Ванката също не се задоволява единствено с отредената му роля на момче за всичко във вечерното шоу. Иска и вечерни изяви, каквито преди време имаше бол.
„ Шефе, за какво не ме искаш в актьорската вечер? Може и дребен да е задължението ми, само че да е комедиен “, по този начин Ванката приплаквал през ден на Трифонов. „ Първо иди на логопед, да ти оправи фъфленето. После ще забележим “, му отвръщали същинските артисти, цанени да влизат от роля в роля.

Някога в действителност Ванката бе един от гвоздеите в „ Шоуто на Слави “ и разведряваше ситуацията в студиото съвсем през вечер. После Дългия нещо го разлюби и му отряза опциите за изява пред камера. Закръгленият реквизитор и до през днешния ден няма отговор на въпроса за какво преди време босът на шоуто го трансформира в звезда, а след това го разжалва и го върна зад кадър.
„ Сега нали има хора, които се явяват с готовност да станат артисти в шоуто. Пробвай се и ти, може да те изберат “, съветвали Ванката околните му. „ Аз съм непретенциозен човек, не обичам да приказвам за себе си. Имам и персонална възбрана да приказвам за шоуто “, срамежливо споделя Ванката.
Поради противоположната си захапка и малко странното наречие постоянно сътрудниците му го бъзикат, само че той държи на подбив. „ Адски честен мъж, на който съм импресарио, и занапред го виждам по какъв начин ще води някой конкурс за хубост “, смее се и Георги Милчев-Годжи, който е от обичаните сътрудници на Ванката.

Иван Илиев Атанасов е приключил за шести разряд заварчик. Със Слави се среща през есента на 1995 година, когато отива като помощник-реквизитор в „ Каналето “. Още тогава се справил без нито една издънка. Всички от екипа на Слави са безапелационни, че на Ванката може да се разчита безусловно. „ Верен съм до гроб на Трифонов и каквото и да ме питате, няма да ви кажа за него “, към този момент съществено изясни пред „ България през днешния ден “ Атанасов. Той продължава да се кълне, че Дългия е най-хубавият шеф, който в миналото е имал, и в никакъв случай няма да го напусне, в случай че Слави не го изрита.
В екипа на шоуто са безапелационни, че като нищо скоро ще забележим Ванката като артист.

Прави всичко самичък
Понеже работата му е да намира всякакви неща, от време на време се постанова да ги прави и самичък – постоянно е дърводелец, ковач, готвач. Веднъж даже направил погача. Взел от магазина брашно, яйца, квас, сол и по рецепта на майката на другар замесил тесто. Иначе Ванката не обича чалга, а блус, класика или нещо по-модерно. В свободното си време избира да готви и да върви за риба с другари. Има сбирка от 40 готварски книги и може да направи всякаква гозба, само че най обича да готви за кучетата си.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР