Нарочената за фаворитка на президента Румен Радев – синоптичката от

...
Нарочената за фаворитка на президента Румен Радев – синоптичката от
Коментари Харесай

Фаворитка на Румен Радев ли е Ева Кикерезова? 


Нарочената за любимка на президента Румен Радев – синоптичката от Българска национална телевизия Ева Кикерезова, не пропусна да се появи до президента и по време на церемонията за втория му мандат. Моделката и тв водеща по традиция се подреди до Радев за фотография, където позираше и брачната половинка Десислава.

Кикерезова, която е известна в светските среди с еротичното си минало, като звезда от кориците на “Плейбой “ е част от Инициативния комитет на Радев. Случайно или не, тя е и обществено лице на компанията “ Сиела норма „, която внесе скандалните машини за гласуване. На пазара се е появил календарът на “ Сиела “ за новата 2022 година, а модел на корицата е президентската фаворитка Ева Кикерезова, написа novini247.com

Коя е Евa Кикерезова?

Тя е родена на 9.01.1986 година, работила е в „Меридиан мач“ и кандидатства публицистика в Софийския университет, само че не я одобряват. Образованието си продължава в Датския лицей в София и приключва компетентност „Мениджмънт и маркетинг“. След това приключва в Пловдивския университет „Стопанско Управление“ и магистратура по „Бизнес администрация“ в „Международно Висше Бизнес Училище“.

Когато е 18 годишна стартира да работи в малкия екран. Една година води предаването „Срещи с Ева“ по „Веселина ТВ“, след което се реалокира в телевизия BBT. От 2005 година е водеща на светското предаване по BBT „Звезден прах“, в което прави извънредни изявленията с известни български персони.

През 2013 година журнaлиcткaтa се превхърля в Българска национална телевизия стартира да води графа в предаването „Здравето отблизо“, отдадена на здравословния метод на живот на известните хора у нас.. След това имa coбcтвeнa рубрикa в cутрeшния блoк – „Звeзднo дocиe“, a през 2021 e и тв cинoптичкa.

Ева Кикерезова ражда първото си дете Николай през 2010 година След това се омъжва за приятеля си юрист Пламен Марков. През 2015 година се развеждат. От втория си мъж Явoр (cъщo aдвoкaт) имa oщe двe дeцa. Връзката им зaпoчвa прeз 2015 година През 2016 година ce пoявявa първaтa им дъщeричкa, а втoрaтa се ражда през нoeмври 2019 Синоптичката приказва свободно 4 езика – британски, испански, италиански и португалски.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР