Наркоман с тежки психически отклонения и солидно криминално досие нападна

...
Наркоман с тежки психически отклонения и солидно криминално досие нападна
Коментари Харесай

Наркоман кла млада жена на улицата в Бургас

Наркоман с тежки душевен отклонения и солидно престъпно досие атакува без причина с голям ловен нож момиче, написа " Флагман ".

11 пъти И. К. е намушкал безпомощната жертва. Първият удар е във врата ѝ и по знамение не е засегнал значим кръвоносен съд.

Раните по тялото ѝ обаче са довели до сериозна кръвозагуба. Момичето е избавено след многочасова интервенция в УМБАЛ-Бургас, само че животът му към момента е в заплаха.

„ Ако тази млада жена оживее и се възвърне изцяло, то ще е с помощта на съответните дейности на очевидците на случилото се, както и на събрания доста бързо професионален екип от хирурзи и реаниматори в бургаската болница”, съобщи източник, който описа какво се е случило в 22,30 часа в неделя на ул. „ Транспортна”.

Благодарение на видеозаписите от охраняваната зона на бизнес центъра служителите на реда от Пето РУ-Бургас са съумели да разпознават бързо нападателя, който е някогашен техен познайник, осъждан за многочислени набези на беззащитни жертви.

В този късен час по улицата пред бизнес център „ Кондоско” са се движели две момчета и две девойки, пресичали са пешеходната пътека сред бизнес центъра и входа на Гробищния парк, с цел да се приберат към ж. к. „ Изгрев”. Нападателят е изскочил ненадейно и е размахал нож. Установено е по-късно, че въобще не е познавал жертвите си, нямал е никакви претекстове.

Четиримата са се разбягали с крясъци за помощ в разнообразни направления. Едно от девойките се е спънало и е паднало. Затова е било застигнато бързо от озверелия наркоман. Първо я улучил във врата, а по-късно почнал да я ръга, без да гледа. След като жертвата спряла да мърда, той се отдръпнал в посока ж. к. „ Изгрев”, без да прибере ножа.

По непотвърдена информация, един от пазачите на бизнес центъра е чул виковете за помощ на останалите двама младежи и момичето и се е втурнал към мястото, където се разиграла кървавата драма.

Подаден е сигнал на тел. 112. Още преди идването на колата за спешна помощ младежите съумели да обяснят по телефона какво е положението на жертвата, а полицията е работила стремително. За по-малко от час и половина И. К. е разпознат. Открит е наоколо до дома му и е откаран незабавно в ареста.

Той е бил разпитан, само че не може да даде никакво свястно пояснение за какво е направил бруталния опит за ликвидиране. Случаят е завършен още преди обед за ОДМВР-Бургас и е изпратен към Прокуратурата, дружно с досието на И. К. на престъпно проявен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР