Наредсъс старите дивани, столове, шкафове, спални, матраци, дограми, врати, санитарен

...
Наредсъс старите дивани, столове, шкафове, спални, матраци, дограми, врати, санитарен
Коментари Харесай

Поредното безобразие – огромно количество земна маса и строителни отпадъци са изхвърлени до паметника „Скобелев отряд”!

Наредсъс старите дивани, столове, шкафове, спални, матраци, дограми, порти, хигиеничен фаянс, гуми и прочие, които всекидневно се изхвърлят на нерегламентирани места от плевенчани, край паметника „ Скобелев отряд ” и пилона с българското знаме при изхода за гр. Ловеч е изсипано и голямо количество земна маса, примесена със строителни боклуци!

Община Плевен образува инспекция и предприе дейности за разкриване на нарушителя. Призовават се възможните очевидци да спомагат с информация за видяното.

Въпреки многократните напомняния от страна на Община Плевен и предоставената цялостна информация част от съгражданите ни не поръчват контейнери за събиране и транспортиране на едрогабаритни боклуци. За почистване на нерегламентирани сметища от бюджета на Общината се отделят над половин милион лв. годишно, с които могат да се ремонтират улици, да се изградят детски и спортни площадки, нови кътове за отдих и други

Община Плевен моли плевенските жители да съблюдават разпоредбите и да не остават безразлични към ескалиращите в последно време замърсявания, като подават сигнали в локалната администрация.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР