Наредиха паветата в огромен ров, който възпрепятстваше нормалното преминаване на

...
Наредиха паветата в огромен ров, който възпрепятстваше нормалното преминаване на
Коментари Харесай

Наредиха паветата в огромния ров, възпрепятствал преминаването на стотици коли в центъра на Пловдив

Наредиха паветата в голям трап, който възпрепятстваше естественото прекосяване на колите по ул. „ Авксентий Велешки ” в центъра на Пловдив. Бързата реакция се случи малко след обява на TrafficNews.
Прочетете още
Припомняме, че поданици на града алармираха, че на улицата е бил осъществяван ремонт, а след приключването му са забелязали, че паветата са били върнати на мястото си, само че никога не са изглеждали по този начин, както преди.

Жителите на регион „ Централен ” прибавиха, че големият трап пречи и на колите, защото, с цел да преминат, водачите са принудени доста да понижат скоростта, с която се движат и да преминат извънредно постепенно, за да предотвратят увреждане по ходовата част по колите им.

„ Тези, които са направили ремонта безусловно са си оставили ръцете. Наистина паветата просто са поставени от горната страна, само че не са подредени както би трябвало. Отстрани на тротоара има останали павета, които очевидно са изкарани от тази дупка и не престават да стоят там ”, описаха читателите ни.

Потърсихме кмета на район „ Централен ” Георги Стаменов, който съобщи, че още предходната седмица са пуснали поръчка, а на 6 юни малко след обявата в уеб страницата ни регионът е бил оправен. Според Стаменов казусът е зародил, защото дренажът е остарял, а върху него минават тежки коли и уточни това като причина паветата да се разместват. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР