Наред с традициите в плувните спортове, Бургас вече има и

...
Наред с традициите в плувните спортове, Бургас вече има и
Коментари Харесай

Над 600 плувци ще се състезават в Бургас

Наред с традициите в плувните спортове, Бургас към този момент има и прелестен нов затрупан басейн. През октомври и ноември в него ще се проведат два огромни шампионата. Нека подкрепим нашите състезатели и се представим на равнище като дейна аудитория! Първият от двата огромни плувни шампионата стартира през днешния ден.

От 12 до 14 октомври в новопостроения плувен комплекс "Парк Арена ОЗК " започва Четвъртото издание на интернационалния шампионат по плуване "Бриз ". Организатори на влиятелното съревнование са ПК "Бриз " и Община Бургас. То е част от календара на Българска федерация плувни спортове, ФИНА (Международна федерация плувни спортове), ЛЕН (Европейска лига плувни спортове) и на практика открива сезона у нас. Турнирът дава опция на изявените ни състезатели да покрият норматив за международния шампионат на 25-метров басейн в Китай през декември.

Над 600 плувци ще дойдат в Бургас, като досега са постъпили поръчки от осем страни - България, Англия, Гърция, Египет, Латвия, Молдова, Турция и Румъния. Най-силните родни плувци ще дадат всичко от себе си, с цел да покрият норматива за международния шампионат.

Официалното разкриване на Международния шампионат по плуване ще бъде в 17:00 ч. на 12 октомври (петък), а градусът на страстта ще вдигне надарената Сантра с осъществяване на някои от огромните си шлагери.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР