Наред с редица световни компании като Netflix, Sony Electronics, Linkedin,

...
Наред с редица световни компании като Netflix, Sony Electronics, Linkedin,
Коментари Харесай

Българска компания въвежда неограничен платен отпуск

Наред с редица международни компании като Netflix, Sony Electronics, Linkedin, Evernote и българска компания вкарва за чиновниците си безграничен заплатен отпуск.

Компанията е притежател на модерната платформа за работа, както и уредник на най-големите награди за събития в света. Тя е и основател на новаторската платформа за ръководство на награди.

Последната иновация в организацията на работната просвета на компанията и нейният принос към поддържане на здравословен баланс сред работата и персоналния живот на екипа е въвеждането на безграничен заплатен отпуск. В допълнение са въведени 6-часов работен ден всеки петък и всеки ден през летните месеци. Това снема редица терзания на екипа за персонални задания, които би трябвало да бъдат свършени в работно време.

“Това, от което се водим, са доверието и здравият разсъдък. Разгръщането на творчеството и капацитета са главен приоритет за нас. Опитът ни сподели, че това се реализира само с даването на свободата да работиш в такива условия, които са удобни за теб, а не са подбудени от тежки корпоративни правила и процеси. Казват, че гъвкавото работно време и неограничения заплатен отпуск основават просвета на доверие в екипа. Аз имам щастието да настоявам, че културата на доверие в нашия екип е от дълго време построена и неведнъж потвърдена през годините. Решението да въведем безграничен годишен отпуск и къси работни дни е стимулирано от непоклатимата ни религия във всеки един член на нашия екип ”, споделя съоснователят на компанията Симона Харизанова.

Дистанционната работа и гъвкавият работен ден не са оригиналност за компанията. Още през 2016 година екипът оставя офиса зад тила си и продължава да работи напълно отдалечено. Това дава на чиновниците свободата сами да избират мястото, на което да живеят и работят.

За поддържане на екипния дух и другарските връзки сред сътрудници, компанията провежда ритрийти в цяла Европа. Екипът избира уютно и вдъхновяващо място за брейнсторм, на което обменят хрумвания и оферти, релаксират и прекарват време дружно.

“Снемането на географските ограничавания и строго избраните работни часове докара до повишение на продуктивността и комфорта на екипа. По-малко правила, по-висока работливост - това е мотото на нашата компания. Политика ни е да сме оптимално гъвкави и да дадем на сътрудниците опцията сами да провеждат времето си. София, Барселона, Велико Търново, Пловдив, Дубай и Лондон - всеки е там, където се усеща добре и това ни оказва помощ да останем стимулирани, да сме в крайник с трендовете в целия свят и да вземаме новаторски решения, основани на явен взор за бъдещето ”, споделя още Симона Харизанова.

Екипът сега се разраства и търси своите нови сътрудници. Всички отворени позиции могат да бъдат прегледани на.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР