Наред с познатите лица, в креслата на Дондуков 1 сядат

...
Наред с познатите лица, в креслата на Дондуков 1 сядат
Коментари Харесай

Скритите таланти на новите министри

Наред с познатите лица, в креслата на „ Дондуков 1 ” сядат и хора без опит в политиката, само че с разнородни гении. Най-младият член на Министерския съвет е продуцент и артист. А наред с него новоизбраните министри се увличат по рок музика, лирика и скайдайвинг. Паралелно с работата си на „ Дондуков 1 ” министри от предходни държавни управления са развивали и всевъзможни гении. Като Росен Желязков, който като се изключи че беше министър на превоза, е и вокалист на група R&Bo.

Други са в политиката  по-кратко – като артиста Владимир Пенев, който за 2 месеца заема поста длъжностен министър на културата през 2013 година

В същото министерско кресло през днешния ден седна 31-годишният Атанас Атанасов. Новият министър председател Кирил Петков се впечатлил от него, откакто младежът събрал пари в чужбина, с цел да възвърне читалището в селото на своите баба и дядо – Татарево. 

Преди да стане министър, Атанасов живее в Холивуд. Завършил е „ Актьорско майсторство ” в колежа „ Уитман ” в Съединените щати, предава Нова.

Пътят към американската мечта обаче минава през тениса. В колежа е признат с цялостна стипендия като състезател. Още като дете Атанасов става републикански екипен първенец по двойки на България дружно с Григор Димитров.

Спортовете и адреналинът, става известно, са в кръвта и на самия Кирил Петков, който оглавява първия постоянен кабинет след 6 несполучливи опита за съставяне на подобен. Освен спортовете и актьорското майсторство, измежду гениите на министрите още веднъж място намира музиката. Именно тя събира Атанас Атанасов и Асен Василев на една сцена години преди да застанат един до друг в Министерския съвет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР