Напрежението върху суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар като лидер

...
Напрежението върху суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар като лидер
Коментари Харесай

Неймар предизвика припадък на сестра си

 Бразилия стигна до сложна, само че сладка победа над Коста Рика  Неймар: Приятелството ми с Меси и Суарес беше доста красиво
Напрежението върху суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар като водач на националния тим на Бразилия световното първенство е в действителност голямо и това въздейства даже върху околните му.

Сестрата футболиста Рафаела Бекран е колабирала по време на мача с Коста Рика, извоюван от " селесао " с 2:0 по трагичен метод с два гола в края.

След второто попадение на бразилците, осъществено от Неймар в седмата минута на добавеното време, сестра му е почувствала уязвимост и се се сринала на трибуните в Санкт Петербург.



Наложила се е намесата на екипа за незабавна помощ на стадион " Крестовски ". Лекарите съумели да я свестят и тя към този момент е в положително положение. Звездата на ПСЖ е извънредно непосредствен със сестра си. Лицето й е татуирано на дясната му ръка.

Припомняме, че футболистът в последните години постоянно се контузва в интервала към нейния рожден ден и участва на празненството. Това пък докара до съмнение, че евентуално Неймар в някои от случаите преувеличава контузията си, с цел да бъде на празника на Рафаела Бекран.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР