Напрежението в малкия партньор Обединени патриоти от управляващата коалиция расте. Днес

...
Напрежението в малкия партньор Обединени патриоти от управляващата коалиция расте. Днес
Коментари Харесай

Джамбазки посъветва Сидеров: От всеки дудук политик, а гаче ли консерватор, не става

Напрежението в дребния сътрудник " Обединени патриоти " от ръководещата коалиция пораства.  Днес евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки опроверга изявление на водача на " Атака " Волен Сидеров , че Джамбазки се е " въздържал " при гласоподаване на Пакта за миграция на Организация на обединените нации в Европейския парламент.

" Това изказване не дава отговор на истината. Иначе казано, това е неистина. Лъжа, която стремително може да бъде оборена, като се извърши една елементарна инспекция посредством следната връзка ", написа Джамбазки в формалната си страница във Facebook.

Той предлага линк към уеб страницата на Европейския парламент, от който излиза наяве, че сходно гласоподаване въобще не е имало в границите на последната сесия на Екологичен потенциал в Страсбург. Джамбазки декларира, че съгласно него Сидеров не би излъгал съзнателно, и по тази причина е по-вероятно да е бил измамен от " един пародиен маргинал ".

" В тази връзка, бих желал да напомня на господин Сидеров една от изстраданите житейски мъдрости на мъдрия български народ, който вярно е забелязал, че от всяко дърво свирка не ставата. Ерго, също толкоз правилно е политическото просветление, че от всеки кавал политик, а гаче ли реакционер, също не става. А изключително от един съответен кавал, който обезверено желае да продължи да е " ай инвестигейшън, лайк евродепутат " и да се размотава напразно по света, скъпоплатен екскурзиант, харчейки за сметка на българските и европейските данъкоплатци стотици хиляди евро ", написа Джамбазки.

Той още акцентира, че неговата позиция по този въпрос е била ясна и поредна, като изброява хронологично дейностите, които е подхванал против присъединението на България към Пакта.

Поводът за абсурда

В изявление пред БНР през вчерашния ден водачът на " Атака " Волен Сидеров съобщи, че на 15 януари евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация е дал своя вот " въздържал се " на избор за Глобалния пакт за миграция на ООН в Европейския парламент.

" Дават се права на мигрантите да идват тук да се заселват, да изнасилват, да убиват, в центъра на Кьолн да опипват девойки и така нататък Всичко това се пази от евродепутатите ", каза Сидеров.

Той предложи списък с българските евродепутати и позициите, които те били заели на вота. Според неговата информация измежду гласувалите " въздържал се " участва и името на евродепутата от Вътрешна македонска революционна организация, Ангел Джамбазки. 

" Въздържали са се, което значи, че утвърждават мигрантите да идват тук да вилнеят в Европа: Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация, Петър Курумбашев от Българска социалистическа партия, Момчил Неков от Българска социалистическа партия, Ева Майдел от ГЕРБ ", съобщи Сидеров.

" Това е доста значимо, тъй като идват евроизбори и в този момент българите ще изпратят още веднъж такива хора, които ще отидат да пазят правата на пришълците и Истанбулската спогодба ", добави той.

Според информацията на Сидеров единственият евродепутат, който дал своя вот " срещу ", е Николай Бареков. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР